Bursa Osmangazi Belediyesi 59 Adet Konutu 344.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Satışa Çıkardı

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre ilçede bulunan ve belediye mülkiyetinde yer alan 59 adet konut ihale ile satışa çıkarıldı.

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre ilçede bulunan ve belediye mülkiyetinde yer alan 59 adet konut ihale ile satışa çıkarıldı. İki ayrı grup halinde gerçekleşecek olan iki ihaleyle konutların yeni sahipleri belirlenecek.

Türkiye'de belediyelerin mülkiyetlerinde bulunan taşınmazları satarak bütçelerine ek kaynak yaratmalarına yönelik çalışmalara devam ediliyor. Bugün yayımlanan resmi ilana göre Bursa'nın Osmangazi Belediyesi ilçede bulunan 59 adet konutu ihaleyle satışa çıkardığını duyurdu.



İHALE TARİHLERİ AÇIKLANDI



Osmangazi Belediyesi'nden yapılan bilgilendirmeye göre 32 konut için 20 Ağustos 2020 günü saat 14:00'da Osmangazi Belediye Başkanlığı Encümen Toplantı Salonu'nda açık teklif usulüyle ihale gerçekleştirilecek. Yine Osmangazi Belediyesi'nden yayımlanan ilana göre 18 Ağustos 2020'de saat 14:00'da Osmangazi Belediye Başkanlığı Encümen Toplantı Salonu'nda 27 adet konutun satışı için açık teklif usulüyle ihale yapılacak.



KONUTLARIN TAHMİNİ SATIŞ FİYATLARI AÇIKLANDI



Satışa çıkarılan 59 konut için Osmangazi Belediyesi tarafından tahmini satış fiyatları belirlendi. Buna göre konutların tahmini bedelleri 344.000 TL ile 452.000 TL arasında değişiyor. İhaleye geçici teminat bedelini ödeyen gerçek veya tüzel kişiler katılabilecek. İhaleye katılım şartlarından birisi olarak da Osmangazi Belediyesi'ne ait borcu bulunmamak açıklandı.



İhaleye katılmak isteyenler ihale şartnamesini ve eklerini Osmangazi Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde bedelsiz olarak görebilecekler. İhaleye katılmak için zorunlu olarak bu dökümanları almak için aynı yere 100 TL'lik ödeme yapılarak şartname satın alınabilecek.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri