Bursa Sinanbey ve Kemalpaşa Mahallelerinde Yıkımlar Devam Ediyor!

Bursa'da İnegöl belediyesi Sinanbey ve Kemalpaşa mahallerinde yıkıma devam ediyor. Bursa'da neden yıkım yapılıyor? Bursa belediye başkanı açıklaması...

Bursa'da İnegöl belediyesi Sinanbey ve Kemalpaşa mahallerinde yıkıma devam ediyor. Bursa'da neden yıkım yapılıyor? Bursa belediye başkanı açıklaması...

Bursa Sinanbey ve Kemalpaşa Mahallelerinde Yıkımlar Devam Ediyor. İnegöl ilçesin de başka yerlerde de yıkım olabilerceği belirtildi.



Bursa'nın İnegöl İçerisinde Neden Yıkım Oluyor?



Bursa'nın İnegöl içerisinde İnegöl Belediyesi'nin yıkım yapmasının sebebi, çıkmaz sokaklar da ihtiyaç duyulan yerde ve imar mevzuatının dışında kalmış kalmış yerlerde çalışmalar büyük bir hızla devam etmektedir.



Yıkım çalışmalarını hem İnegöl vatandaşı hemde İnegöl Belediye Başkanı, meclis üyeleri yakından dikkatlice takip ediyorlar.





Belediye Başkanı Alper Taban yıkım çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı.



İşte o açıklama; Özellikle çıkmaz sokakların veya imar mevzuatının dışında kalmış, yeşil alana ve yola taşmış, mevcut parsel durumu itibariyle uygunsuz yapılardan biri olan yapının yıkımıyla alakalı çalışmamızı başlatıyoruz.İnşallah öncelikle burayı açıp yol alanıyla ilgili yol aksını sağlamak, kalan alanıyla ilgili de gerekli düzenlemeyi yaparak araç parklanma ve benzeri ölanakları hayata geçirmek istiyoruz.



Bugün artık gerçekten daha yaşanabilir alanlara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.Mevcut imar planları üzerinde de inşallah bunları daha sonra kamuoyunu bilgilendirme adına sunacağız. İmar plan revizyonlarımızı, haritalarımızın güncellenmesi, trafik master planımızın hayata geçmesi gibi tüm bu konuları inşallah köklü şekilde ele alıp şehrin gelecek yıllarına uzun zaman hizmet edecek, daha yaşanabilir bir şehir kurgusunu hayata geçirmek adına adımlar atacağız” diye belirtti.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri