Bursa Yıldırım Belediyesi 112 Konut ile 9 Dükkan Satışı için Duyuru Yayımladı

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda belediye bünyesine ait olan 112 evin satışının yapılacağı ilan edildi.

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda belediye bünyesine ait olan 112 evin satışının yapılacağı ilan edildi. Belediye başkanlığı evlerin yanında ayrıca 9 adet dükkan satışı yapacağını bildirdi. Bursa Belediyesi tarafından yayımlanan ilana başvurular Eylül ayı sonuna kadar devam edecek.

Ev alacak olan vatandaşların değerlendirebileceği seçeneklerden olan kamu konutları satışlarında ilanlar gelmeye devam ediyor.



Devlet birimleri ile belediye başkanlıkları tarafından yayımlanan satış ilanlarında konuttan dükkana, arsadan müstakil evlere her türlü alanda çok sayıda satış yapılıyor. İhale ile yapılan satışlarda ise muhammen bedeller belediyeler tarafından belirleniyor.



BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN KONUT SATIŞ İLANI



Kamu konutları satışı kapsamında ilan yayımlayan son kurumlardan bir tanesi Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı oldu.



Belediye başkanlığının Resmi İlan Portalı üzerinden yayımladığı duyuruda toplam 112 konut ile 9 dükkan satışı yapılacağı açıklandı. İhale usulü yapılacak satışlar için vatandaşların önceden başvuruda bulunması ve muhammen bedel üzerinden geçici teminat bedeli yatırmaları gerkeiyor.



Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı'nın belirlediği muhammen bedel listesi







İHALE TARİHİ VE İŞLEMLERİ



Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı'nca ilan edilen satışlar için yapılan basın açıklamasında, "Mevlana Mahallesinde bulunan aşağıda bilgileri yer alan taşınmazların satışı, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ve Belediyelerin Arsa Konut Ve İşyeri Üretimi, Tahsisi, Kiralanması ve Satışına Dair Genel Yönetmelik hükümlerine göre Açık Teklif Usulü ile ihaleye konulmuştur." bilgileri yer aldı.



Başvuruda bulunacak vatandaşlar ihale tarihinden önce belediyenin ilgili kurumu ile iletişime geçmeliler.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri