Bursa'nın Gözbebeği Yatırım Yerleri

İstanbul'a yakınlığı ile dikkat çeken ve her geçen yıl daha da değerlenen Bursa'da hangi bölgelere yatırım yapmalı?

İstanbul'a yakınlığı ile dikkat çeken ve her geçen yıl daha da değerlenen Bursa'da hangi bölgelere yatırım yapmalı?

Türkiye’nin gözbebeği olan Bursa, İstanbul’a yakınlığı ile birlikte hava , deniz ve kara yolları ticaret alanlarına sahip olmasıyla önemli konumda yer almaktadır.

Bursa , Türkiye ’ nin en büyük nüfusa sahip 4.şehir olarak adından söz ettirirken , artan nüfus artışı dolayısıyla toplumun ev ihtiyacını karşılamak gün geçtikçe zorlaşmaktadır. Zorlaşan konut ihtiyacını karşılamak adına konut veya alışveriş yapımında kullanılacak değerli arsa ve arazilere sahip olunan bölgelere gözler kaymaktadır.



Özellikle belirli birikimlere sahip olan kişilerin birikimlerini en doğru şekilde yatırım yapmak isteyen kişiler için belirli fırsatlara sahip olan arsalar bulunmaktadır.

Yatırım sonucunda yatırımcılarına uzun ve kısa vadeli kazançlar sunan , önemli yatırım merkezlerine sahip arsalar, yatırım fırsatları sunmaya hazır konumdadır.


Bursa’nın Yatırım Vaad Eden Bölgeleri


Bursa, Doğu-Batı uzantılarına sahip Uludağ eteklerinde kurulu bir şehir olmasıyla , Doğu bölgesinde Yıldırım ilçesi, Batı bölgesinde Nilüfer ilçesini barındırıyor.

Özellikle son 20 yıldır şehrin Batı uzantısına doğru gelişmesi faktörüyle birlikte şehir merkezine yakın olan arsalara sahip olan en Doğu uzantısında Yenişehir ilçesi dikkat çekmektedir.

Şehrin Batı uzantısında yer alan Nilüfer ilçesi ve Karacabey ilçesinin şehre yakın arsaları , kısa sürede yatırımcısına fırsatlar sunan yatırımcıların göz bebeği olan yerlerdir.

Şehir hastanesi, üniversiteye yakınlık konumu , dini eğitim konumlarına sahip olmasıyla birlikte sebze-meyve halinin Nilüfer ilçesinde bulunması ile bu bölgedeki arsaların değerlerinin artışı devam edecektir.


Bursa’nın Kısa ve Uzun Vadede Gelir Kazandıran Arsaları


Bursa’nın vagonla ve Türkiye’nin aktarmasız en uzun metro hattına sahip olması sonucu Kestel’den Nilüfer’deki üniversiteye kadar hattıyla Görükle ‘deki arsa fiyatları artışına sebep olup metro hattı uzatılması beklentisiyle Mudanya istikametindeki Organize Sanayi Bölgesi’nde Geçit mahallesi ve İrfaniye mahallelerinde artış beklenmektedir.

Emlak Haberleri Haberleri