Bursa'nın Karacabey Belediyesi 50.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla 258 Adet Arsayı Satışa Çıkardı!

Bursa'da Karacabey Belediyesi'nin mülkiyetinde olan 258 arsa Açık Teklif Usulü ihale ile satışa çıkarıldı.

Bursa'da Karacabey Belediyesi'nin mülkiyetinde olan 258 arsa Açık Teklif Usulü ihale ile satışa çıkarıldı. Satışa sunulan arsalar için ihaleler 17 Temmuz ve 29 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

Bursa Karacabey Belediyesi Başkanlığı tarafından bugün yayımlanan resmi ilanla mülkiyeti Karacabey Belediyesi'ne ait olan 258 arsanın açık ihale usulüyle satışa çıkarıldı. Karacabey ilçesindeki satışa sunulan arsalar için yapılacak olan ihaleler ile alakalı olarak da geniş bilgiler paylaşıldı.



258 ADET ARSA İHALEYLE SATILACAK



Karacabey ilçesinin Akhisar, Aşağıfevzipaşa, Karakoca, Ovahamidiye ve Taşlık mahallelerinde bulunan 258 adet arsanın satışı için yapılacak ihaleyle alakalı olarak detaylar açıklandı. Satışa sunulan arsalar için belirlenen en düşük muhammen bedel 50 Bin TL olurken en yüksek muhammen bedel ise 800 Bin TL oldu.



258 adet arsanın ihaleleri Karacabey Belediyesi Hizmet Binası yanında bulunan Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi'nde encümenin huzurunda yapılacak. İhaleyle alakalı olarak bilgiler Karacabey Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden öğrenilebilecek. Ayrıca ihale şartnameleri her parsel için ayrı olmak üzere 20 TL karşılığında belediyeden temin edilebilecek.



İHALEYE KATILACAK OLANLARIN GEÇİCİ TEMİNAT BEDELLERİNİ YATIRMALARI GEREKİYOR



İhaleye katılmak isteyenler en geç ihale saatine kadar geçici teminat bedellerini Karacabey Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelirler Şefliği'ne nakden yatırmaları gerekiyor.



Öte yandan Karacabey Belediyesi'ne herhangi bir bocu olan vatandaşların ihaleye katılmalarına imkan verilmeyecek.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri