Büyükşehir Belediyesinden 20 İşyeri için Kiralık İlanı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı 20 adet iş yerinin kiralanması adına ihale düzenleyeceğini duyurdu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı 20 adet iş yerinin kiralanması adına ihale düzenleyeceğini duyurdu. İhaleye katılmak isteyecek vatandaşlar için bir kılavuz yayımlayan belediye başkanlığı sürecin detaylarını kamuoyu ile paylaştı. İşte belediye iş yerlerinin kiralanmasına dair ayrıntılar.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN KİRALIK İŞYERİ

Emlak365.com olarak kamu kurumlarının güncel emlak ilanlarını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bu haberimizde şubat ortası itibariyle yeni yayımlanan bir duyuruyu sizlerle paylaşıyoruz. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ait olan ilan ile farklı vasıflarda ki iş alanları kiraya verilecek. Belediye başkanlığı kiralama işlemleri için ihale düzenleyeceğini ilan ettiği duyurusunda, ihaleye katılacak olanların neler yapması gerektiğini kamuoyu ile paylaştı. Bu çerçevede Denizli Büyükşehir Belediyesinden işyeri kiralamak isteyenlerin yapmaları gerekenler.

Kiralık İşyerlerinin Vasıfları

Belediye başkanlığı kiralanacak olan Saraylar mahallesi 420 sokak üzeri Kaleiçi Açıkpazaryeri adresinde yer alan dükkanlar olduğunu duyurdu. 20 adet gayrimenkulün 19 tanesi işyeri vasfıyla kiralanacak olup 1 işyeri çay ocağı niteliğinde. Söz konusu satışlar için muhammen bedel listesini de ilan eden kurumun yayımladığı tablonun bir kısmını aşağıda paylaşıyoruz.

Muhammen Bedel Tablosunun Bir Kısmı



(Söz konusu tablonun tamamına ve ilana dair kılavuza Resmi İlan Portalı üzerinden ulaşabilirsiniz)

İHALEYE KATILMAK İSTEYENLER NE YAPACAKLAR?

İhaleye katılmak isteyenler için süreç belediye başkanlığına gidilmesi ile başlayacak. Belediye Başkanlığı'nın emlak biriminden ihale şartnamesini alacak olan istekliler, hangi işyeri için başvuruda bulunacaklarsa o gayrimenkul için bildirilen geçici teminat bedelini ödeyecekler. Daha sonra belediyenin talep ettiği diğer evrakları toplayacak olan vatandaşlar başvurularını yine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak Müdürlüğüne şahsen yapacaklar.

Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri