Çamlıca Kulesi Restoran Bölümü Montajı Tamamlandı, Projede Son Durum Ne?

Çamlıca tepesinde yer alan vericilerin açmış olduğu görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak üzere hayata geçirilen Çamlıca Kulesi projesinde sona gelindi.

Çamlıca tepesinde yer alan vericilerin açmış olduğu görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak üzere hayata geçirilen Çamlıca Kulesi projesinde sona gelindi. Detaylar haberimizde...

Çamlıca Tepesi üzerinde yer alan çok sayıda vericinin yarattığı görüntü kirliliğini temizlemek ve İstanbul’un siluetini bozan yapıları ortadan kaldırmak için hayata geçirilen Çamlıca Kulesi projesinde sona gelindi.



Proje kapsamında yapılan 365 metrelik toplam yüksekliğe sahip olan Çamlıca Kulesi projesinde bugün dev kulenin seyir terası ve restoran bölümü özel bir çalışma sonuçunda yerine monte edildi. Ekiplerin 356 metrelik yükseklikte yürütmüş oldukları özverili çalışmaları ise sürüyor.



Proje Tamamlandığında Sayısal Yayına Geçiş Yapacak



Çamlıca Kulesi projesi tamamlandığında Çamlıca Tepesi üzerinde yer alan tüm çanaklar ve vericiler kaldırılacak. Çamlıca Kulesi üzerinden tek bir verici üzerinden yayın yapılmaya başlanacak.



İhlas Haber Ajansı tarafından kulenin son hali görüntülenirken görüntülerde restoran ve seyir terası bölümlerinin montajlarının tamamlandığı görüldü. Çamlıca Kulesi inşaatı ilk olarak 1 Mart 2016 tarihinde başlanmıştı.



Haber Kaynağı: emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"



Emlak Haberleri Haberleri