Çandarlı Satılık Yazlık İlanları Arayanlara Dikili Belediyesi Mesken Satışı İhalesi Duyurusu Yayımladı!

İzmir'de yazlık alınacak yerler arasında ilk sırada yer alan Çandarlı için fırsatı ilanı Dikili Belediyesi tarafından yayımlandı. Çandarlı satılık yazlık, ev ilanları arayanlara detaylar haberimizde..

Pandemi döneminde artan ilgi ile beraber satış fiyatlarının da rekor kırdığı İzmir'de yazlık sahibi olmak isteyen kişilere fırsat ilanı Dikili Belediyesi tarafından yayımlandı. 23 Şubat 2022 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan gayrimenkul satış ilanı ile Dikili Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait olan İzmir'in Dikili ilçesine bağlı olan Çandarlı'da yer alan 15 konutu satışa sunduğunu ilan etti.

Dikili Belediyesi tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı duyurusu kapsamında Çandarlı'da yer alan 15 konutun 17 Mart 2022 tarihinde satış ihalesi; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. maddesine göre açık teklif arttırma usulü ile Belediye Konferans ve Düğün Salonunda ve Encümen huzurunda ihale ile satılacağı duyuruldu.

ÇANDARLI'DA SATILIK KONUT İLANLARI ARAYANLARA BELEDİYE'DEN SATILIK YAZLIK!

İzmir'in en güzel plajlarına ev sahipliği yapan Çandarlı bu nedenle yazlık sahibi olmak isteyen kişilerin de yoğun ilgisine sahip bir bölge olarak dikkat çekiyor. Dikili Belediyesi Çandarlı'da satılık konut ihalesi ilanı düzenleyeceğini ilan ederken ihale kapsamında bölgede yer alan 15 mesken satışı yapılacak.

En küçüğü 60 M2 en büyüğü ise 142 m2 olarak listelenen 15 konut için satış ihalesi 17 Mart 2022 tarihinde Dikili Belediyesi konferans salonunda encümen huzurunda saat 11:00 itibari ile başlayacak. Belediye tarafından yapılan açıklamada "A Bloktaki 15 adet mesken nitelikli taşınmazda asansör, sığınak, yangın söndürme ve hidrofor sistemi mevcuttur. Ayrıca her dairede görüntülü diafon, elektrikli şofben, uzaktan kumandalı otomatik panjur, vestiyer, ısı pompası (yerden ısıtmalı) ve bir adet split klima bulunmaktadır" ifadeleri ile dairelerde yer alan özellikler de sıralandı.

Satışa sunulan 5 daire çatı dubleks daire olarak nitelendirilirken ihalede en yüksek teklifi veren istekliler taşınmazı almaya hak kazanacaklar. Encümen komisyonu tarafından yapılacak olan satışlarda meskenlere ilişkin teklif verilmemesi ya da konutun satılamaması durumunda ihale 7 gün sonra yine aynı yerde tekrarlanacak ve konutun satışı gerçekleştirilecek. Pandemi sonrası İzmir'de yazlık konutların fiyatları katlanmış, özellikle Çandarlı diğer sahil bölgelere oranla düşük olan fiyatları ile talep rekoru kırmış, satılık yazlık ilanları arayan kişilerin sayıları artmıştı.

Emlak Haberleri Haberleri