Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete İle Yayımlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 8 Temmuz tarihli Resmi Gazete ile Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik yayımlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 8 Temmuz tarihli Resmi Gazete ile Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik yayımlandı.

8 Temmuz 2019 tarihli Resmi Gazete mükerrer sayısı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çok sayıda önemli değişikliği hayata geçirdi.



Bunlardan biride Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile yapıldı. Yeni yönetmelik ile beraber Çevre İzin ve Lisan Yönetmeliği maddelerine bazı önemli eklemeler yapıldı.





Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:



ÇEVRE İZİN VE LİSANS YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK



MADDE 1 – 10/9/2014 tarihli ve 29115 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliğine aşağıdaki geçici madde eklenmiştir.



“GEÇİCİ MADDE 2 – (1) Başvuruda istenilen belgeler, Bakanlık ve söz konusu kurum/kuruluşların veri tabanı alt yapılarında gerekli entegrasyon sağlanıncaya kadar istenmeye devam edilecek olup, gerekli entegrasyon sağlandıktan sonra kurum/kuruluşların elektronik servis ağı üzerinden temin edilecektir.”



MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin Ek-3B ve Ek-3C’si ekteki şekilde değiştirilmiştir.



MADDE 3 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.



MADDE 4 – Bu Yönetmelik hükümlerini Çevre ve Şehircilik Bakanı yürütür.



EKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri