Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Millet Bahçeleri Ve Sosyal Konutlarla İlgili Açıklama Yaptı!

Çevre ve Şehircilik bakanı Murat Kurum, millet bahçeleri ile alakalı olarak bir açıklama yaparak 81 ilde çalışmaların büyük bir hızla ve titizlikle sürdürüldüğünü duyurdu.

Çevre ve Şehircilik bakanı Murat Kurum, millet bahçeleri ile alakalı olarak bir açıklama yaparak 81 ilde çalışmaların büyük bir hızla ve titizlikle sürdürüldüğünü duyurdu. Türkiye genelinde şu anda devam eden 212 millet bahçesinin olduğunu söyleyen Bakan Kurum, 23 millet bahçesinin de açılışının gerçekleştirildiğini söyledi.

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum millet bahçeleri projesi ile alakalı olarak ziyarette bulunduğu Konya'da açıklamalarda bulundu. Konya'da devam eden millet bahçesi projelerini de ziyaret eden Murat Kurum ülke genelindeki projeler hakkında da bilgi verdi.



BAKAN KURUM MİLLET BAHÇESİ AÇIKLAMASI YAPTI



Konya Seydişehir'de vatandaşlara verdikleri sözler olduğunu söyleyen Bakan Kurum, “Burada vatandaşlarımıza verdiğimiz sözler vardı. Millet bahçesi, sosyal konut projeleri, içme suyu projeleri gibi sözlerdi bunlar. Şimdi verdiğimiz bu sözleri yerinde inceliyoruz.” dedi.



SEYDİŞEHİR MİLLET BAHÇESİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ



Seydişehir'de 123 bin metrekarelik millet bahçesi inşaatının devam ettiğini söyleyen Bakan Kurum, “bu millet bahçesinin yaklaşık yatırım bedeli 28 milyon liradır. Bu yapının içerisinde millet kıraathanesi, spor sahaları, bin kişilik çok amaçlı salon, yürüş ve koşu parkurları, bisiklet yolları, botanik park gibi çok çeşitli birimler olacak. Yıl sonuna kadar bu inşaatın çoğunluğu tamamlanacak. 2021 yılının başlarında bu millet bahçesinin açılışını yapmış olacağız.” şeklinde konuştu.



SEYDİŞEHİR'E SOSYAL KONUT MÜJDESİ VERİLDİ



Sosyal konut projeleri ile alakalı da açıklama yapan Bakan Kurum, “Seydişehir'de 250 bin metrekarelik alanı ilçe belediyemiz TOKİ'ye verdi. Daha önce 382 sosyal konut yapılmıştı. Yine talepler var ve bu talepleri değerlendiriyoruz. İnşallah gelecek yıl Seydişehir'de sosyal konut projesi yapacağımızın sözünü veriyorum.” ifadelerini kullandı.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri