Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Rotasyon Zorunluluğu Getirildi!

15 Mayıs 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği yürürlüğü girdi.

15 Mayıs 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği yürürlüğü girdi. Yeni yönetmelik kapsamında emlak müdürü, milli emlak müdürü, emlak müdür yardımcısı ve milli emlak müdür yardımcısı ile Denetim yetkisi bulunan milli emlak uzmanları için rotasyon zorunluluğu getirildi. Detaylar haberimizde...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 15 Mayıs 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımladığı Milli Emlak Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği kapsamında bir dizi önemli değişikliğe gitti



Yayımlanan yeni yönetmelik kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde görev alan emlak müdürü, milli emlak müdürü, emlak müdür yardımcısı ve milli emlak müdür yardımcısı ile Denetim yetkisi bulunan milli emlak uzmanları için rotasyon uygulamasına geçildi.



ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI MİLLİ EMLAK PERSONELİNİN ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ



15 Mayıs 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan yönetmelik kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı taşra teşkilatı birimlerinde görev yapan personelin yer değiştirme suretiyle atanmalarında hizmet gereklerini esas alarak atamayı belli kurallara bağlamak, görevde verimliliği artırmak ve yurdun değişik hizmet bölgeleri ve alanlarında görev yapmalarını sağlayarak hizmetin yaygınlaşmasını temin etmek amacıyla önemli değişikliklere gidildi.



Emlak müdürü, milli emlak müdürü, emlak müdür yardımcısı ve milli emlak müdür yardımcısı ve denetim yetkisi bulunan milli emlak uzmanı olarak bakanlık bünyesinde istihdam edilen kişiler için yer değiştirme suretiyle atanmaya tabi personel düzenlemesi getirildi.





6 bölgeye ayrılan hizmet bölgeleri kapsamında zorunlu çalışma süresi belirlendi. Buna göre hizmet bölgesi 7 olarak belirlenen illerde zorunlu çalışma süresi 7 yıl ve hizmet bölgesi 6 olarak belirlenen illerde ise zorunlu çalışma süresi 2 yıl olarak uygulanacak.



GENELGENİN TAM METNİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ...



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri