Çevre ve Şehircilik Milli Emlak Müdürlüğü Yeni Tarla, Arsa ve Konut Satış İlanları Yayımladı!

Kamu lojman satışları tüm hızı ile devam ederken 16 Eylül 2020 tarihli Resmi Gazete ile Milli Emlak Müdürlüğü farklı illerde yer alan tarla, arsa ve konutlar için yeni satış ilanları yayımladı.

Kamu lojman satışları tüm hızı ile devam ederken 16 Eylül 2020 tarihli Resmi Gazete ile Milli Emlak Müdürlüğü farklı illerde yer alan tarla, arsa ve konutlar için yeni satış ilanları yayımladı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri üzerinden yayımlanan yeni satış ilanları haberimizde....

Afyon, Kayseri ve Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri üzerinden yeni taşınmaz satış ilanları yayımlandı.



Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğünden Taşınmaz Satış İlanı



Mülkiyeti Hazine adına kayıtlı olan tarla cinsindeki 6 bin metrekare büyüklüğe sahip olan taşınmaz ihale yöntemi ile satışa sunuldu. 29 Eylül 2020 tarihinde saat 10:40 itibari ile düzenlenecek olan ihale kapsamında 3 milyon 932 bin liralık tahmini bedelle satışa sunulacak olan taşınmaz için teklifler açık teklif usulü ile hizasında gösterilen tarih ve saatte Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü (kat 1) İhale Salonunda toplanacak olan komisyon huzurunda yapılacak.





Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğünden Taşınmaz Satış İlanı



Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hazine adına kayıtlı olan imar durumu konut alanı olarak belirlenen arsaların satışı için ihaleye çıktı. Toplam 11 adet arsanın satışı için ihale 28 Eylül 2020 tarihinde saat 14:20 itibari ile başlayacak ve 29 Eylül 2020 tarihi itibari ile saat 14:20'yü gösterdiğinde sona erecek.



Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bahçesinde bulunan Çevre Eğitim Merkezi (ÇEM) Binasında toplanacak Komisyon huzurunda yapılacak olan ihale açık teklif usulu yöntemi ile gerçekleştirilecek.





Afyon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğünden Taşınmaz Satış İlanı





Afyonkarahisar Erkmen Kasabası sınırı içerisinde yer alan 31 bin 159 metrekare büyüklüğe sahip olan arsa 3 milyon 739 bin liralık bedel ile ihaleye çıkacak. Toplu konut alanı imar durumu belirlenen arsa için geçici teminat bedeli 747 bin 900 TL olarak açıklandı.



İhaleye katılmak isteyen kişiler 28 Eylül 2020 tarihinde saat 12:00 itibari ile başlayacak olan ihale öncesinde komisyon başkanlığına tekliflerini iletmekle yükümlü olacaklar.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri