CHP Başkanı Kılıçdaroğlu İzmir Depremi Üzerinden Hükümeti Eleştirdi, CHP'nin Devleti Yönetme Zamanı Gelmiştir Çıkışında Bulundu!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunurken çok konuşulacak çıkışlara imza attı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunurken çok konuşulacak çıkışlara imza attı. Her deprem sonrası aynı görüntülerin oluştuğuna dikkat çeken Kılıçdaroğlu depremden sonra yaşananları bilmemize rağmen depremden önce neden gereken önlemlerin alınmadığını sorarak artık CHP'nin iktidar olma zamanı gelmiştir sözleri ile çok konuşuldu. Detaylar haberimizde...

İzmir'de yaşanan depremin ardından partilerin tüm grup toplantılarında bir numaralı gündem maddesi yine deprem oldu. Türkiye'de bir deprem gerçeği olduğunu, bundan sonra da Türkiye'de depremlerin olacağını belirten CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hükümeti sert bir şekilde eleştirdi.



CHP BAŞKANI KILIÇDAROĞLU: CHP'NİN DEVLETİ YÖNETME ZAMANI GELMİŞTİR!



Parlemanto görevini yerine getirdi mi? İktidarın deprem ile ilgili getirmiş olduğu tüm kanun teklifleri meclisten geçmiş. Muhalefet tamam deprem için lazımsa demiş her deprem yasasının onaylamış. Ama parlementonun bu konuda bir eksikliği var. 17 senede tam 58 araştırma önergesi vermişiz, hepsini redddetmişler. AK Parti ve MHP milletvekilleri depremi araştırmaya gerek yok demişler.



Demekki muhalefet 58 kere deprem gerçeğine dikkat çekmişiz. Ama iktidar deprem olur, insanlar ölür, enkaz kaldırır, cenazeleri defnederiz, bizden güzel ülke yok. Biz bunu kabul etmiyoruz.



Deprem riski konusunda Türkiye Cumhuriyeti tarihinde en nitelikli, en sağlıklı, en tutarlı raporları yazıp, bunu bir siyaset malzemesi yapmadan yürütme organına götürüp teslim edip, ayrıca 3,5 saat anlatan tek parti Cumhuriyet Halk Partisidir. Ayrıca şunu her vatandaşımızın bilmesini isterim ki artık Cumhuriyet Halk Partisinin devleti yönetmesinin zamanı gelmiştir" sözleri ile çok konuşulacak bir çıkışa imza attı.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri