CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Aras: Allah Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Razı Olsun, Kimse Artık Kaçak Balkon Bile Yapamıyor!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras son dönemde Bodrum'un artık sadece bir tatil beldesi olarak görülmediğini ve alternatif bir yaşam merkezi haline geldiğine söyledi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras son dönemde Bodrum'un artık sadece bir tatil beldesi olarak görülmediğini ve alternatif bir yaşam merkezi haline geldiğine söyledi. Dev markaların yatırım için adeta yarış içerisine girdiğini belirten Aras kaçak yapılaşma ile mücadele konusunda ise kesinlikle kararlı olduklarını söyledi.

Bodrum'a büyük bir yatırım yağmuru yaşandığını belirten Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras 5 milyar doları aşan yatırım büyüklüğü ile Bodrum'un artık alternatif bir yaşam merkezi olarak görüldüğünü söyledi.



BAŞKAN ARAS: CUMHURBAŞKANI EROĞAN'DAN ALLAH RAZI OLSUN, KİMSE ARTIK KAÇAK BALKON BİLE YAPAMIYOR!



Bodrum'da kaçak yapılaşma ile yoğun mücadele içerisinde olduklarını belirten Başkan Aras “Bu konudaki kararlılığımız aynı şekilde devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızla birlikte kaçak yapılara karşı net bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bodrum'daki inşaatları havadan denetledikten sonra kaçak yapılara karşı daha kararlı bir tutum ortaya çıktı. Bakanımız Murat Kurum da buraya geldi ve çok net bir şekilde ifade etti. Bizim isteğimizi, kararlılığımızı gördü ve bize destek verdi. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun.



Cumhurbaşkanımız bu kadar kararlı olmasaydı kaçak yapılarla böyle mücadele edemezdik. Şimdi kimse kaçak balkon bile yapamıyor. Beraber sürdürdüğümüz bu çalışmalara devam edeceğiz" diyerek kaçak yapılaşmaya kesinlikle izin vermeyeceklerini belirtti.



BODRUM'DA KONUT FİYATLARI YÜZDE 30 ARTTI!



Pandemi dönemine şehirden kaçış yaşandığını belirten Aras Bodrum'un nüfusunun bu süreçte 400 bine ulaştığını belirterek resmi kayıtlarda ise 176 bin göründüğünü söyledi. Nüfusa göre yardım verilmesi nedeni ile büyük bir zorluk yaşadıklarını belirten Başkan Aras süreçte artan nüfus ve yazlık evlere olan talepteki artış nedeni ile yüzde 30 zamlandığını söyledi.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri