Corana Virüs Krizi Sonrasında Kiralık Yazlık Villalar Kapanın Elinde Kalıyor!

Corana virüs salgını nedeni ile yaşanan tedirginlik vatandaşları 5 yıldızlı otellerden uzaklaştırarak yazlık villa ilanlarına yönlendirdi.

Corana virüs salgını nedeni ile yaşanan tedirginlik vatandaşları 5 yıldızlı otellerden uzaklaştırarak yazlık villa ilanlarına yönlendirdi. Sınırlı sayıda kişiye hizmet verecek otellerde 2020 yaz tatili sezon fiyatları yükselirken vatandaş çareyi yazlık ev ve kiralık villa ilanlarında arıyor. Kiralık yazlık villa fiyatları yükselirken bazı villalarda Eylül ayı sonuna kadar tüm günler şimdiden tutuldu. Detaylar haberimizde...

Korana virüs salgını nedeni ile otellerin çalışma sistemlerinde köklü değişikler yapılırken vatandaşın tatil tercihi de değişti.



HERŞEY DAHİL 5 YILDIZLI OTEL KONSEPTİ YERİNE VATANDAŞ YAZLIK KİRALIK VİLLA ARAMAYA BAŞLADI!



Yurt dışından gelen yabancılarla aynı ortamda olmak istemeyen ve korana virüs kapmaktan korkan vatandaşlar büyük kolaylık ve rahatlık sunan her şey dahil konsepti ile hizmet veren büyük otellerden vazgeçti.



Yine otellerin daha az kişiye hizmet verme sınırlaması nedeni ile fiyatlarını arttırması da vatandaşı zorunlu olarak başka çözümler aramaya itti. Vatandaşın ilk tercihi ise denize yakın kiralık yazlık villalar oldu.





YAZLIK EV VE ÖZEL HAVUZLU KİRALIK VİLLA İLANLARI REKOR KIRDI!



Süreçte kendisine ait özel havuzu bulunan kiralık yazlık villalar ve yazlık evler rekor ilgi gördü.



Bazı evlerde Eylül ayı sonuna kadar tüm tarihleri dolduğu görülürken artan talep kiralık yazlık evlerin günlük kira bedellerini de arttırdı. Kiralara zam gelmeye başlarken vatandaş tatil yapmak için ekonomik çözümler aramaya devam ediyor.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri