Corana Virüsü Patladı, Bahçeli Evlere İlgi Arttı, Vatandaşın Ev Tercihi Değişti!

Korana virüs krizi tüm dünyada etkisini arttırmaya devam ederken pek çok alanda da önemli değişiklikler yaşanmasına neden oldu.

Korana virüs krizi tüm dünyada etkisini arttırmaya devam ederken pek çok alanda da önemli değişiklikler yaşanmasına neden oldu. Bunlardan biri de konut sektörü oldu. Vatandaşın ev tercihi değişirken artık çoğu insan bahçeli ev aramaya başladı. Müstakil ve bahçeli ev fiyatları ile bahçeli dubleks fiyatları artan talep ile beraber yükselişe geçti. Detaylar haberimizde...

Tüm dünyayı olumsuz etkileyen korona virüs salgını sonrasında vatandaşın konut talebi de değişti.



Artık insanlar kendilerini korumak ve toplumdan daha izole bir yaşam sürmek adına şehir dışında bahçeli evler şehir merkezlerinde ise bahçeli dubleks almak için başvuruda bulunuyor.



BAHÇELİ VE MÜSTAKİL EV FİYATLARI YÜZDE 25 ORANINDA ARTTI!



Piyasada bahçeli evlere olan talebin artması ile beraber konut fiyatarı anında yükseliş gösterdi.



Konutlara olan talebin artması ile beraber bahçeli dubleks daire, müstakil ev ve bahçeli ev fiyatları yüzde 25 oranında yükseliş gösterdi.



Artık çok katlı binalar yerine insanlar şehir merkezlerinden uzak ancak izole yaşamın sunulduğu evlere yöneldi. Özellikle de Korana Virüs salgınından etkilenmek istemeyen kişiler kalabalıktan kaçmak adına bu tip evleri tercih ediyor.



Ünlü isimlerde köylerde bulunan taş evlere yöneldi. Özellikle de Ege köylerinde yer alan evler ünlülerin tercih sebebi oldu. Bozcaada ile komşu konumda yer alan Kemallı köyü ünlü isimler tarafından yoğun talep görürken köyün konumu, sahip olduğu doğal güzellik ve köyden çıkan termal su taleplerin artmasını sağladı.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri