Corana Virüsü Salgını Sonrasında Sahibinden Satılık Ada İlanları İçin Rekor Zam!

Tüm dünyayı etkisi altına alan korana virüs salgını sonrasında izole bir hayat sürerek virüsten korunmak isteyenler için satılık ada ilanları verilmeye başlandı! Daha önce satışa sunulan sahibinden satılık ada ilanları için yapılan rekor zamlar ise dikkat çekti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korana virüs salgını sonrasında izole bir hayat sürerek virüsten korunmak isteyenler için satılık ada ilanları verilmeye başlandı! Daha önce satışa sunulan sahibinden satılık ada ilanları için yapılan rekor zamlar ise dikkat çekti. Türkiye'nin satılık ada ilanları ve merak edilen detaylar haberimizde...

Korana virüs salgını sonrasında insanların daha güvenli bulması nedeni ile adalara olan ilgi arttı.



Magazin basınına bomba gibi düşen Cristiana Ronaldo tarafından ada satın alındığı haberi sonrasında Türkiye'nin de satılık ada ilanları bir kere daha gündeme geldi.



SAHİBİNDEN SATILIK BODRUM ORAK ADASI İLANI İÇİN REKOR ZAM GELDİ!



Satılık ada ilanları daha fazli ilgi görmeye devam ederken artan ilgi ada fiyatlarına zam olarak yansıdı.



Muğla'ya bağlı olan Bodrum İlçesinde yer alan Yalıçiftlik açıklarında yer alan Orak Adası için sahibinden satılık ada ilanı yayımlandı.





Mavi Bayrak'lı koyda olduğu belirlenen ada için verilen ilanda Bodrum'un en güzel Mavi Bayraklı koyunda satılık ada sloganı ile verilen ada için biçilien fiyat ise dudak uçuklattı.



Turistik tesis olarak nitelendirilen ada için verilen ilanda açık arazi alanı 26 bin metrekare olarak belirlenen adada yer alan turistik tesisin metrekaresi ise 650 metrekare olarak belirtildi.



Söz konusu adayı satın almak isteyen kişilerin 125 milyon liralık ödeme yapmayı gözden çıkarmaları gerekiyor.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri