Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı! Başakşehir Hastanesi Japonya Başbakanı Abe ile Birlikte Açılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası yapmış olduğu konuşmasında İstanbul Başakşehir’de açılacak olan yeni hastaneye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası yapmış olduğu konuşmasında İstanbul Başakşehir’de açılacak olan yeni hastaneye ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında hastanenin adını ve açılış tarihini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından yapmış olduğu konuşmasında gündemde yer alan konulara dair açıklamalarda bulundu. Toplantıda ele alınan konulardan bir tanesi de Başakşehir’de inşa edilen yeni hastane konusu oldu. İşte yeni hastanenin durumuna ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları.



BAŞAKŞEHİR HASTANESİ AÇILIYOR



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda İstanbul Başakşehir’de inşa edilen hastanenin önümüzdeki Perşembe günü açılacağını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında açılışın da Japonya Başbaşkanı Abe ile birlikte açılacağını duyurdu. Başakşehir Hastanesinin adını da açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin adını Çamsakura Hastanesi olarak belirlendiğini ifade etti.



"Sağlık alt yapımızı daha güçlediriyoruz. Başakşehir'deki şehir hastanesini perşembe günü açıyoruz. Hastanenin ismini Çamsakura koyuyoruz. Çam bizi temsil etsin, sakura da Japonya'yı temsil etsin. Son iki ayda elde ettiğimiz tecrübeler sayesinde hem teşhis tedavi konusunda bilgi birikime sahip olduk. Yeşilköy ve Sancaktepe'deki hastaneler tamamlanmak üzere artık koronavirüs ve ya benzere salgın hastalıklara karşı eskisinden daha hazırlıklı durumdayız."



Emlak365.com



Emlak Haberleri Haberleri