Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum'da toplu açılış töreni gerçekleştirdi

Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları toplu açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirildi.

Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir - Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafında MNG AVM Yanı Yeni Miting Alanında gerçekleştirildi.

Düzenlenen miting alanında toplanan kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan “Bugün de hem sizlerle hasret gidermek hem de yapımı tamamlanan projelerimizin resmî açılışını yapmak için huzurlarınıza geldik” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapımı tamamlanan projeleri duyurdu. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ERZURUM'DA! 

Açılış töreni için meydanda toplanan kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ülkemizin desteğiyle Karabağ’ı işgalden kurtaran Azerbaycanlı kardeşlerimizle birlikte, bu bölgede yeni bir dönemin temellerini atıyoruz. Ermenistan’ın aklıselimle davranarak barış, güvenlik, huzur istikametinde mesafe almasıyla işler daha da hızlanacaktır. Karadeniz’i Erzurum’a bağlayan tüneller ve yollar, Akdeniz limanlarını Kafkasya’yla bütünleştiren altyapı yatırımlarımız hep bu büyük fırsatı değerlendirebilmek içindir" diyerek Erzurum'a yeni yatırımlar yapmaya devam edeceklerini dile getirdi. 

Yaptığı konuşma sonrasında protokolde yer alan isimlerle kurdeleyi kesen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir - Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerinin açılışını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kurdeleyi keserek yapımı tamamlanan yeni hizmet ve projelerin Erzurumlulara hayırlı olmasını temenni ederek yeni yatırımlara devam edeceklerini dile getirdi. 

Emlak Haberleri Haberleri