Cumhurbaşkanı Erdoğan Yıkım Talimatı Vermişti! Ordu Belde Evler Projesi Yıkıldı

Ordu'da halkın yıkılması için 110 bin imza topladığı Karadeniz Kıyısındaki alanda deniz dolgusu yapılarak inşa edilmeye başlanan her biri 17 daireden oluşan 3 bloktan oluşan Ordu Belde Evler projesi yıkıldı.

Ordu'da halkın yıkılması için 110 bin imza topladığı Karadeniz Kıyısındaki alanda deniz dolgusu yapılarak inşa edilmeye başlanan her biri 17 daireden oluşan 3 bloktan oluşan Ordu Belde Evler projesi yıkıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yıkılması için talimat verdiği proje için mahkeme süreci sonucunda beklenen yıkım işlemi gerçekleştirildi.

Ordu'da büyük tartışmalara neden olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çok sert tepki vererek mutlaka yıkılması yönünde talimat verdiği Ordu Belde Evler projesi için beklenen yıkım çalışması gerçekleştirildi.



ORDU BELDE EVLERİ YIKILIYOR MU?



Evet, ekiplerin dün yapmış olduğu çalışmalar sonucunda Ordu Belde Evleri konut projesi için beklenen yıkım çalışması gerçekleştirildi.



Dün inşaat projesi sahasına gelen belediye ekipleri tarafından her biri 17 kattan oluşan 3 blok halinde yükselecek olan projede 8 katın yıkımı tamamlanırken inşası tamamlanan 4 katın yıkım çalışmaları ise devam ediyor.



İnşaat devam eden mahkeme sürecinde 12 kata kadar yükselirken vatandaşların projeye yoğun tepkisi olmuş, söz konusu projenin iptal edilerek yıkılması talebi ile toplam 110 bin kişi imza vermişti.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da sahilin hemen kenarında ormanın içinde yer alan gökdelen projesine tepkisi çok sert olmuş ve kurmaylarına acil olarak projeyi yıkın talimatı verdiği konuşulmuştu.



Hatta Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın kurmaylarına "bina ne oldu, halen yıkılmadı mı?" şeklinde tepki gösterdiği de haberlere konu olmuştu. Söz konusu projede dün itibari ile yıkım çalışmaları başlarken inşaatın şu ana kadar 12 kata ulaştığı, ilk 8 katın ekipler tarafından yıkıldığı, geriye kalan son 4 kat içinde yıkım çalışmalarına devam edileceği duyuruldu.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri