Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kanal Edirne Projesi için Teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti İl Başkanları toplantısı sonrasında Edirne İl Başkanlığı'ndan bir basın açıklaması yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti İl Başkanları toplantısı sonrasında Edirne İl Başkanlığı'ndan bir basın açıklaması yayımlandı. Söz konusu açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bölgenin sorunlarına çözüm olabilecek Kanal Edirne Projesi için teşekkür edildi.

Gün içerisinde AK Parti 140. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen il toplantıları kapsamında AK Parti'nin çalışmalarına yer verildi. Bazı bakanlar, bakan yardımcıları, il başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanlarının katıldığı toplantıda partilere, AK Parti'nin bundan sonraki süreçte yapacağı çalışmalara yer verildi.



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A KANAL EDİRNE TEŞEKKÜRÜ



Söz konusu toplantının ardından AK Parti Edirne İl Başkanlığından bir basın açıklaması yayımlandı.



Kamuoyu ile paylaşılan basın açıklamasında, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba'nın AK Parti toplantısına katıldığı bildirildi. Belgin İBa'nın toplantı kapsamında söz aldığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kongrelere dair bilgi verildiği aktarıldı. Bu çerçevede Belgin İba desteklerinden ötürü hem Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hem de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'e teşekkür etti.



Bunun yanında AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba Edirneliler adına Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kanal Edirne projesi için de teşekkür etti. Bölgeye yapılan 7 bin 800 metre uzunlığunda, 50 metre genişliğinde olan projenin taşkınların önlenmesinde önemli bir sigorta olduğunu ifade eden İba, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Edirne halkı adına teşekkürlerini sundu.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri