Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul ve Kentsel Dönüşüm Açıklaması: Kazı Çalışması Başlıyor!

Kanal İstanbul projesi hakkında tartışmalar devam ederken AK Parti Grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan proje hakkında yeni bir açıklamada bulundu. Kanal İstanbul Sazlıdere Köprüsü temeli atılırken projenin kazı çalışmaları için Cumhurbaşkanı Erdoğan kısa sürede harekete geçeceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mecliste düzenlenen AK Parti grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul projesi hakkında da önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkaın Erdoğan muhalefeti mızıkçı çocuklara benzetirken proje hakkında ikinci adımı atacaklarını söyledi.

SAZLIDERE KÖPRÜSÜ SONRASI KANAL İSTANBUL KAZI ÇALIŞMASI DA BAŞLIYOR!

Mecliste düzenlenen grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan "19 senedir AK Parti olarak ülkeyi eser ve hizmet siyaseti ile yönetmeye devam ediyoruz. Yıkım siyaseti CHP'nin genlerine işlenmiş. Yapılan 3 köprünün üçüne de karşı çıktılar. Türkiye'de yapılan tüm havalimanı, otoyollar, barajlar ve yol projesi varsa hepsinin karşısına CHP çıkmıştır.

Kanal İstanbul projesi için de şimdi yine takoz koymaya çalışıyorlar. Şimdi de yatırımlarını çekmeye çalıştığımız ülkeye parmak sallıyorlar. Kredi verenlere ödemeyeceğiz diyorlar. Bunlar devlet yönetmeyi bilmiyorlar. Biz geldik, bizden öncekilerin borcunu ödedik. Çünkü devlet demek budur. Kanal İstanbul açıklamaları bile ne yasa, ne anayasa, ne devlet adabı tanımadıklarını ortaya koymaktadır.

Karşımızda sürekli olarak mızıkçı çocuklar gibi yaptırmayız diyorlar. Türkiye CHP'nin tüm engelleme çalışmalarına rağmen Kanal İstanbul projesine de diğer projelere kavuşacaktır. Kanal İstanbul projesinin ilk köprüsünün temelini atarak bismillah dedik inşallah en kısa sürede kanalın kazısına da başlayacağız" dedi.

İSTANBUL'UN KENTSEL DÖNÜŞÜM YÜKÜNÜ DE HAFİFLETECEK!

Dev projenin kentsel dönüşüm yükünü de hafifleteceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avcılar'ın deprem riskinin son derece yüksek olduğunu belirterek sıkıntılı bölgelerden çıkarılan vatandaşların burada kurulacak yeni yerleşim yerlerine taşınacağını söyledi.

Emlak Haberleri Haberleri