Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni İnşa Edilen Hastanelere İlişkin Açıklama! Türkiye Sağlık Turizmi Üssü Olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metro Projesinin ilk ışık töreninde bir konuşma gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metro Projesinin ilk ışık töreninde bir konuşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmış olduğu konuşmasında projenin detaylarına ilişkin bilgi verirken yeni inşa edilen hastaneler için açıklamalarda bulundu.

Gayrettepe - Kağıthane - İstanbul Havalimanı Metro Projesi Tüneli İlk Işık Töreni gerçekleştirildi.



Tören kapsamında bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan projeye dair açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında ayrıca koronavirüs salgını kapsamında inşa edilen ve bundan sonraki süreçlerde de farklı alanlarda kullanılabilecek olan hastaneler hakkında da bilgi verdi.



TÜRKİYE İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJE



Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metro Projesi hakkında yapmış olduğu konuşmasında metro hattı inşatında yerli ve milli imkanların kullanılmasına önem verdiklerini ifade etti. Projenin Türkiye için önemine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı.



"İki yıllık inşaat sürecinin sonunda tünelde ışığı görüyoruz. İstanbul Havalimanı'nın ulaşım sorunu tamamen çözülmüş olacaktır. İstanbul şehrin kuzey aksı üzerinde çok önemli ve verimli toplu taşıma alternatifine kavuşacaktır. Ray döşeme, sinyalizasyon işlemlerinin erkenden tamamlanarak hizmete girmesini temenni ediyorum."



O HASTANELERİ SAĞLIK TURİZMİ İÇİN KULLANACAĞIZ



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan metro projesi konuşmasında salgın hastalıklar kapsamında inşa edilen hastaneler hakkında da bilgi verdi.



" Orada askeri bir havalimanı vardı. Aynı şekilde Yeşilköy, burada da havalimanının bir ucuna inşa ediyoruz. Sağlık turizmine yönelik her iki yere de yurt dışından gelenler uçaklarla gelecekler ve buralarda tedavilerini yapıp ondan sonra uğurlayacağız. Bu bizim için yeni bir açılımdır. Türkiye burada sağlık üssü olma görevini yapacaktır. Cleveland'a gidiyorlardı, bundan sonra İstanbul'a gelecekler."



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri