Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 26 Kasım İzmir Programı Belli Oldu! Bayraklı Deprem Konutları Teslim Töreni Saat Kaçta Olacak?

İzmir Bayraklı'da inşa edilen deprem konutlarının bir kısmı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından teslim edilecek. Bayraklı deprem konutları saat kaçta teslim edilecek?

İzmir'in Bayraklı ilçesinde depremden zarar gören konutların yerine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem konutları inşa ediliyor. Bu konutların bir kısmının inşaatları tamamlanarak teslim edilme aşamasına geldi. Bayraklı'da 596 konut ve 145 iş yerinin teslimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle yapılacak.

İZMİR BAYRAKLI DEPREM KONUTLARI ANAHTAR TESLİM TÖRENİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA YAPILACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, düzenlenecek olan törenle İzmir'in Bayraklı ilçesinde depremzedeler için inşa edilen deprem konutlarının anahtar teslimini yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı Bayraklı deprem konutları teslim töreni 26 Kasım 2021 Cuma günü gerçekleştirilecek. Bu tören deprem konutlarının inşa edildiği alanda saat 14:00'da yapılacak. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile beraber başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum olmak üzere çok sayıda isim ve vatandaşlar katılacak.

KAÇ KONUT TESLİM EDİLECEK?

İzmir'in Bayraklı ilçesinde depremzede vatandaşlar için kapsamlı bir inşaat faaliyeti yürütülüyor. Bu konutların 596'sı tamamlandı ve diğer konutların inşaatlarına da devam ediliyor. Tamamlanan 596 konut vatandaşlara teslim edilecek. Kalan konutlar ise etap etap tamamlanarak belirli aralıklarla depremzede vatandaşlara teslim edilecek. 26 Kasım'da yapılacak konut teslimlerinden sonra ilk teslimler Ocak 2022'de yapılacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOOĞAN'IN 26 KASIM İZMİR PROGRAMI BELLİ OLDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir programı da oldukça merak ediliyor. Resmi olmayan bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan 26 Kasım Cuma günü sabah saatlerinde İzmir'e gidecek. Cuma namazını İzmir'de belirlenen bir camide kılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ardından Bayraklı deprem konutlarının teslim törenine saat 14:00'da katılacak. Bu törenin ardından Menemen'e geçecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan Menemen Belediyesi'ni ziyaret edecek. Sonrasında ise Menemen Meydanı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan toplu açılış törenine katılacak ve burada vatandaşlara seslenecek.

Emlak Haberleri Haberleri