Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Talimat Verdiği İki Hastanede Sona Yaklaşıldı

Koronavirüs salgını kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılması talimatı verilen Yeşilköy Havalimanı ve Sancaktepe Askeri Havalimanı içerisinde salgın hastaneleri için sona yaklaşılıyor.

Koronavirüs salgını kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılması talimatı verilen Yeşilköy Havalimanı ve Sancaktepe Askeri Havalimanı içerisinde salgın hastaneleri için sona yaklaşılıyor. Büyük bir kısmı tamamlanan hastanelerin kısa sürede açılması bekleniyor.

Türkiye'nin koronavirüs ile mücadele sürecinde atmış olduğu adımların bazıları geleceğe yönelik olmuştu.



Bu adımların en önemlilerinden birisi de yeni salgın hastanelerinin kurulması adımı oluşturdu. Hem koronavirüs ile mücadele hemde daha sonra ki dönemlerde sağlık turizmi için kullanılmak üzere atılan yeni hastane projelerinde ise çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.



2 HASTANE İÇİN SONA YAKLAŞILIYOR



Koronavirüs önlemleri kapsamında atılan adımlardan olan yeni hastane projeleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bizzat talimat vermişti.



Bu talimat kapsamında Yeşilköy Havalimanı ve Sancaktepe Askeri Havalimanı içerisinde salgın hastaneleri kurulması için yoğun bir çalışma süreci başlatıldı. Salgının ilk aşamalarında atılan bu adımların ardından hastenelerde sona gelindi.



Yeşilköy Havalimanı ve Sancaktepe Askeri Havalimanı alanında yapılan salgın hastanelerinde çalışmaların çoğu tamamlandı. Hastanelerin yapım aşamasının tamamlanmasının ardından hem salgın ile mücadele süreçlerinde kullanılacak hemde normal dönemlerde sağlık turizminde önemli üslerden olacaklar.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri