Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Zonguldak Programı! Uzun Mehmet Camii, MFA Kocayusuf Maske Fabrikası ve Filyos Limanı Açılış Töreni Saatleri

Büyük müjde açıklaması ile daha da önem kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 4 Haziran 2021 Cuma günlük programı açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan müjde açıklaması ile önem kazanan programda büyük açılışlar gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma günü ne açıklayacak, ne müjdesi verecek, bugün Cuma namazını nerede kılacak, Cumhurbaşkanı Zonguldak programı, Zonguldak'a ne zaman gelecek, Uzun Mehmet Cami açılışı, MFA Kocayusuf Maske Fabrikası açılış töreni ve Filyos Limanı açılış

Cumhurbaşkanlığ İletişim Ofisi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zonguldak programı açıklandı. 4 Haziran 2021 Cuma günü programını Zonguldak'a ayıran Cumhurbaşkanı Erdoğan burada 3 önemli açılış töreni gerçekleştirirken yine TRT ekranlarında duyurduğu müjdeyi de vatandaşlara açıklayacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN CUMA GÜNÜ NE AÇIKLAYACAK, NE MÜJDESİ VERECEK?

Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT kanalında yayımlanan Cumhurbaşkanı Özel programına katılmış, burada önemli açıklamalarda bulunarak Cuma günü yeni bir müjde vereceklerini duyurmuştu. Yapılan açıklamanın ardından verilecek olan müjde de merak konusu olmuş ve araştırılmaya başlanmıştı. Bloomberg tarafından yetkilililere dayandırılan haber ile yeni bir doğalgaz rezervi bulunduğu haberi yayımlanırken Amasra-1 kuyusu ile Karadeniz bölgesinde yeni bir doğalgaz rezervi bulunduğu iddia edildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN GÜNLÜK PROGRAMI! ERDOĞAN ZONGULDAK PROGRAMI İLE AÇILIŞ TÖRENİ SAATLERİ

Cumhurbaşkanlığı tarafından açıklanan günlük programa göre Cumhurbaşkanı Erdoğan bugünkü programını Zonguldak'a ayırdı. Cumhurbaşkanı Zonguldak'ta ilk ziyaretini Uzun Mehmet Camisine gerçekleştirek ve caminin açılış törenini gerçekleştirecek. Cuma namazını da burada kılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ardından saat 15:30'da MFA Kocayusuf Maske Fabrikası açılış törenini gerçekleştirecek. Erdoğan'ın programındaki son durak ise Filyos Limanı olacak. Filyos Limanı açılış töreni ve doğalgaz işleme tesisleri temel atma töreni gerçekleştirelecek.

Burada kurulacak olan tesis ile Karadeniz'de bulunan doğalgazın karaya çıkarılacağı ilk nokta ve merkez kurulmuş olacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN CUMA NAMAZINI NEREDE, HANGİ CAMİDE KILACAK, UZUN MEHMET CAMİSİ NEREDE?

Cuma namazını genelde İstanbul'da Hz. Ali camisinde kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan Zonguldak programı nedeni ile bugünkü Cuma namazını açılışını gerçekleştireceği Uzun Mehmet Camii cemaati ile kılacak. Adını Zonguldak'ta ilk kömürü bulan Uzun Mehmet'ten alan Uzun Mehmet Camii 6 bin kişinin aynı anda ibadet etmesine olanak sağlayan kapasitesi ile şehrin en büyük camisi olurken Zonguldak' ın Ereğli ilçesi sınırlarında hemen sahil kenarında yer alıyor.

Emlak Haberleri Haberleri