Denizbank Satılık Gayrimenkuller: 35 Bin Liradan Başlayan Fiyatlara Ucuz Konut İlanları 2020

Bankaların konut stoku rekor seviyelere ulaşırken Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve İş Bankası sonrasında Denizbank tarafından da bankadan satılık gayrimenkuller ilanları verildi.

Bankaların konut stoku rekor seviyelere ulaşırken Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve İş Bankası sonrasında Denizbank tarafından da bankadan satılık gayrimenkuller ilanları verildi. Denizbank satılık daireler, işyeri ve arsa ilanları ile dikkat çekerken 35 bin liradan başlayan fiyatlarla konut satış ilanları yayımladı. Detaylar haberimizde...

Bankalara olan borcunu ödeyemeyen kişilerin sayıları hızla artarken bankaların konut stoku da patlama noktasına geldi.



Devlet bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfban tarafından verilen satılık konut ilanları büyük ilgi görürken Denizbank'ta satılık gayrimenkuller ilanları yayımladı.



DENİZBANK SATILIK GAYRİMENKULLER İLANLARI: 35 BİN LİRAYA SATILIK EV İLANI İLE KONUT SAHİBİ OLMA FIRSATI!



Denizbank satılık gayrimenkuller ilanları 2020 listesi güncellendi. Güncellenen yeni liste ile beraber 35 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı sunuldu.



Manisa Saruhanlı ilçesinde yer alan 61 metrekarelik büyüklüğe sahip olan daire için satış ilanı yayımlandı.





Denizbank satılık daire ilanları için BURAYA TIKLAYINIZ...



Gelen yeni ekranda ana sayfada yer alan il ve ilçe seçeneklerini tercih ederek sorgula butonuna basın.



Tercih ettiğiniz şehirde yer alan tüm ilanlar sıralanacaktır. Bu ilanlar arasında kendinize en uygun olanı belirledikten sonra internetten teklif vermeniz gerekmektedir. Ancak teklif verebilmek için öncesinde mutlaka form doldurarak sizden istenilen tüm bilgileri eksiksiz verilmesi gerekmektedir.





En yüksek teklif veren kişi satışa sunulan konutu satın alma hakkına sahip olur. Bu kişinin teklif bedelini Denizbank hesabına yatırmasının ardından 10 iş günü içerisinde tapu devri gerçekleştirilir.

Emlak Haberleri Haberleri