Denizbank Şehir Merkezinde Hastaneye, Okula Yakın 3+1 Kombili Daireyi 270 Bin TL'ye İlana Çıkardı! Bankadan Satılık Kelepir Apartman Dairesi

Konut fiyatları yükselişini sürdürürken bankadan satılık apartman dairesi ilanları düşük fiyatları ile dikkat çekti. Denizbank'tan satılık gayrimenkuller piyasa fiyatının yarısının bile altına satışa çıktı!

Ucuz ev sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen kişiler son çare olarak icradan satılık daireler ve bankadan satılık evler için arayışa geçti. Arama motorlarında bu konuda yoğunluk yaşanırken Denizbank'tan satılık evler ve ucuz arsa ilanları piyasa fiyatının yarısının bile altında kalan rakamlarla dikkat çekti. 

Denizbank satılık gayrimenkuller ilanları ile farklı çok sayıda şehirde taşınmaz satışı yapacağını açıklarken bankadan satılık ev ilanları arayan kişilerin radarına girdi. Peki, Denizbank satılk ev ilanları hangi şehirde, bankadan ev alma mantıklı mı, icradan ev almanın riskleri nelerdir, Denizbank konut fiyatları ne kadar, kaç TL?

DENİZBANK'TAN SATILIK GAYRİMENKULLER: BANKADAN SATILIK EVLER KAÇ TL NE KADAR?

Bankadan ev sahibi olmak isteyen kişilerin bekledikleri fırsat ilanlarını Denizbank yayımladı. Denizbank'tan satılık evler için satış fiyatları piyasa fiyatının yarısının bile altında kalması ile dikkat çekti. Şu anda piyasada 3+1 dairelerini fiyatları ikinci elde bile 1 milyon liranın üzerine çıkarken büyük şehirlerde fiyatlar 1 milyon 500 bin TL civarında yer alıyor. 

Bu ilanlardan biri de Samsun Merkez'de yer alan 3+1 daire için verildi. Sitede yer alan 12. kat daire için belirlenen satış fiyatı sadece 270 bin TL olarak ilan edildi. Bankadan ihale yöntemi ile satışa sunulan daire kombili, okul ve Kavak ilçe hastanesine yakın konumu ile lokasyon avantajı ile sunuldu. 

DENİZBANK SATILIK EVLER, APARTMAN DAİRESİ NASIL ALINIR?

Bankadan satılık ev almak isteyen kişiler için her banka ilanlarını kendi adı ile kurmuş olduğu intengo sitesi ile duyurmaktadır. Denizbank intengo resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlarda satışa sunulan taşınmazlar için teklifler yine aynı site üzerinden alınmaktadır. Her ilanda konutun satışa sunulduğu il, ilçe, konutun satış fiyatı, özellikleri ve ihale tarihi yer almaktadır.

İlanlara verilen teklifler üzerinden satışlar yapılırken en yüksek teklif sahibi evi satın almaya hak kazanıyor. Denizbank konut satış ilanlarının yanı sıra arsa, tarla, bahçe, depo ve dükkan gibi taşınmazların da satışlarını üstleniyor. 

 ZİRAAT BANKASI SATILIK GAYRİMENKULLER FİYATLARI NE KADAR?

Devlet bankası olmasının avantajı ile Ziraat Bankası daha uygun fiyatlarla konut satışı yaparken 10 bin TL peşinat vylık 1437 TL taksitle de ev satın alınabiliyor. 

Emlak Haberleri Haberleri