Denizbank'tan 7 Bin TL'ye Tarla, 20 Bin TL'ye İş yeri, 80 Bin TL'ye Konut Satın Alma Fırsatları Geldi!

Gayrimenkul satın almak isteyen vatandaşlara Denizbank tarafından her zaman bulunamayacak önemli fırsatlar verildi. Tarla, konut, iş yeri gibi gayrimenkuller oldukça uygun fiyatlarla satışa çıkarıldı.

Türkiye'de son dönemlerde oldukça büyük tartışmalara konu olan fiyat artışlarından gayrimenkuller de etkilendi. Gayrimenkul yatırımı yapmak için imkanlarını değerlendiren vatandaşlar emlak piyasasında karşılaştıkları fiyatlarla bu yönde adım atamaz hale geldiler. Ancak bankaların uygun fiyatlı gayrimenkul satışlarına devam etmeleri bu alanda yeni bir yol açmayı sürdürüyor. Gayrimenkul yatırımı yapmak düşüncesinde olan vatandaşlar artık emlak piyasasını değil bankaların gayrimenkul satış ilanlarını takip etmeye başladılar.

DENİZBANK GAYRİMENKUL SATIŞ İLANLARINI GÜNCELLEDİ

Bankalardan gayrimenkul satın almak isteyenler bu konuda satış ilanlarını anı anına takip ediyorlar. Bu şekilde kelepir gayrimenkulleri tespit edebilenler teklif vererek kazançlı çıkabilecekleri gayrimenkul yatırımlarının ilk adımını atabiliyorlar. Ancak o piyasanın da kendine has kuralları bulunuyor. Bu kuralları tatbik etmeyen, sistemin şartlarını yerine getiremeyenler uygun fiyatla gayrimenkul satın alma imkanı elde edemiyorlar.

Denizbank gayrimenkul satış ilanları ile vatandaşlara uygun fiyatla konut, iş yeri ve tarla satışları yapılabiliyor. Bankanın müşterilere verdiği kredilere ipotek işlemi tesis ettiği ve kredi borçlarının ödenmeyişi ile banka mülkiyetine geçen bu gayrimenkuller kelepir fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Bankaların bu fiyat belirlemesinde ana odakları kredi zararları oluyor. Kredi zararlarının karşılanabilmesi için bu gayrimenkullerin hızlı bir şekilde nakit dönüşümünün sağlanması gerekiyor. Bu dönüşümün gecikmesi her geçen gün banka için ek maliyet anlamına geliyor. Bundan dolayı acil bir şekilde bu gayrimenkullerin satışlarının yapılması büyük bir önem arz ediyor.

DENİZBANK'TAN UYGUN FİYATLA SATILIK KONUTLAR, İŞ YERLERİ VE TARLALAR

Denizbank'ın gayrimenkul satış ilanlanlarında yeni bir güncelleme yapıldı. Bu güncelleme ile kelepir gayrimenkullerin çeşitliliklerinde artış meydana geldi. Banka Türkiye'Nin çok sayıda şehrinde bulunan gayrimenkullari satılık olarak sisteme ekledi. Peki hangi şehirlerde, hangi gayrimenkuller uygun fiyatlarla satışa çıkarıldı?

Denizbank tarafından satışa çıkarılan tarlalar içerisinde çok uygun fiyatlılar dikkat çekiyor. Sivas'ın Altınyayla ilçesinde 3.911 metrekarelik tarla 7.650 TL'ye, Yıldızeli ilçesinde 2.327 metrekarelik tarla 8.834 TL'ye satışa çıkarıldı.

Denizbank Sivas'ın Altınyayla ilçesinde 8.023 metrekarelik tarlayı 9.000 TL'ye, 3.722 metrekarelik tarlayı 9.350 TL'ye ve Çorum Sungurlu'daki 5.233 metrekarelik tarlayı 9.350 TL'ye satacağını duyurdu.

Denizbank uygun fiyatla konut satışları da yapılacağını duyurdu ve fiyatların 80 Bin TL'den başladığı bildirildi. Osmaniye Merkez'de 35 metrekare konut için 95 Bin TL, Giresun Tirebolu'da 80 metrekare apartman dairesi için 115 Bin TL, Zonguldak Devrek'te 152 metrekarelik konut için 120 Bin TL fiyat belirlendi.

Denizbank Giresun'un Buylancak ilçesinde 84 metrekare konutu 130 Bin TL'ye ve Samsun İlkadım'da 95 metrekare konutu 144 Bin TL'ye satacağını ilan etti.

Denizbank uygun fiyatlarla iş yerleri de satıyor. Samsun İlkadımda 13 metrekarelik, 11 metrekarelik ve 17 metrekarelik iş yerlerinin her biri için 20 Bin TL'lik fiyat belirlendi.

Denizbank Samsun Bafra'da 15 metrekare iş yerini 34 Bin TL'ye, Mersin Akdeniz'de 30 metrekare iş yerini 50 Bin TL'ye, Düzce Akçakoca'da 38 metrekare iş yerini 90 Bin TL'ye satıyor.

Denizbank'ta her bütçe için bir gayrimenkul bulunuyor. İstanbul'da konut satışları yapan Denizbank Maltepe'de 262 metrekarelik konut için 680 Bin TL, Sancaktepe'de 112 metrekare konut için 722.500 TL, Şişli'de 165 metrekare konut için 4.250.000 TL fiyat belirledi.

Ankara'da konut yatırımı yapmak isteyenler için Denizbank Beypazarı'nda 135 metrekare konutları 416.500 TL'den, Mamak'ta 158 metrekare konutu 595 Bin TL'den satışa sundu.

Emlak Haberleri Haberleri