Denizli Yeni Stadyum Projesi Gayrimenkul Fiyatlarını Uçurdu

Denizli yeni stad projesi için detaylar belli oldu. Denizli yeni stad yeri için Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin meclis toplantısında alınan karar sonrasında açıklanan bölgedeki gayrimenkul fiyatlarında yaşanan artış dikkat çekti.

Denizli yeni stad projesi için detaylar belli oldu. Denizli yeni stad yeri için Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin meclis toplantısında alınan karar sonrasında açıklanan bölgedeki gayrimenkul fiyatlarında yaşanan artış dikkat çekti.

Denizlispor'un seyirci sayısının artması ile ve daha önceki stadın çok fazla eskimesi nedeni ile Denizli Büyükşehir Belediyesi yeni stadyum projesi inşa edilmesine karar vermişti.



DENİZLİ YENİ STAD PROJESİ NEREYE YAPILACAK?



Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin meclis toplantısında alınan karar doğrultusunda Denizlispor'un maçlarını oynayacağı yeni stadyum projesi için Kayalar Mahallesi seçildi.



Yeni stadyum projesi İzmir Bulvarına 600 metrelik mesafede yer alan Üçler Bölgesi ile Ali Marım Bulvarına uzanan 50 metre genişliğe sahip olan yolun hemen bitişik konumunda yer alacak.



KONUT FİYATLARI YÜZDE 40 PRİMLENDİ!



Projenin açıklanmasının ardından bölgede yaşanan gelişmeleri değerlendiren gayrimenkul yatırım uzmanı Emre Kalfa sadece projenin telaffuz edilmesinin dahi bölgedeki gayrimenkul piyasasında hareketlenmeye neden olduğunu belirterek "Karahasanlı ve Hacıeyüplü Mahalle bölgesinde de yeni stadyum ve emniyet müdürlüğünün yapılacak olmasının planlanması, alanın belirlenmesi ile bu söylentilerin bile kamuoyunda yer alması öncelikle arsaların çok ciddi anlamda fiyatlarını bir anda sıçratmış durumdadır.



O bölgede ki daire fiyatları da geçtiğimiz günlerdeki kredi faiz oranlarında, düşük oranda olması dolayısı ile bu kampanyanın ardından şimdilerde ise yükselmiş olmasına rağmen bu söylentiler, planlamaların açıklanmasının ardından da daire fiyatları da çok hızlı bir şekilde yükselişe geçtiğini söyleyebilirim. 300 metrekare konutlarda yüzde 40’a varan fiyat artışı oldu" diyerek son yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.



Stadyum projesinin tamamlandığı anda bölgedeki dükkan ve işyeri satış fiyatları ile kira ücretlerinde de rekor artış beklediklerini belirten Kalfa konut satışlarının artması ile beraber arsa taleplerinde de yükselişin beraberinde geleceğini söyledi.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri