Devlet Bankalarından Dönümü En Ucuz Tarlalar, Arsalar! Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank Satılık Bağ, Bahçe, Arsa

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası satılık arsa ilanları yayımlandı. Yatırımlık ve kupon arsa fırsatları arayan kişilere kaçırılmayacak fiyatlarla ucuz arsa satışı başladı!

Devlet Bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank Ekim ayına özel yeni gayrimenkul satış ilanları güncellemesini yaptı. Yükselen arsa ve konut fiyatları sonrasında ucuz arsa yatırımı yapmak isteyen kişilere yönelik olarak başlatılan kampanya kapsamında farklı şehirlerde yer alan yüzlerce arsa ucuz fiyatlarla satışa sunuldu.

Devlet bankalarının kredi borçlarına karşılık teminat olarak almış oldukları icradan satılık arsa ilanları ile cazip fiyat seçenekleri sunulmuş oldu. Bankalardan satılık arsa ilanları arasında kamu bankalarının ilanları çok daha düşük ve ekonomik fiyatlı olması nedeni ile yoğun ilgi görüyor. Özellikle de Ziraat Bankası satılık arsa, tarla, bağ, bahçe ve fındıklık ilanları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.

ZİRAAT BANKASI SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI: 3 BİN LİRA VER, FINDIK BAHÇESİ SATIN AL!

Türkiye'nin en büyük bankası olan Ziraat Bankası tarafından satışa sunulan taşınmazlar için verilen düşük fiyatlar dikkat çekerken vatandaş tarafından "bedavadan biraz pahalı" yorumları yapılmasına neden oluyor. Ekim ayına özel olarak yapılan güncelleme sonrasında Ziraat Bankası satılık arsalar ilanları arasında en düşük fiyata sahip olan ilan verilen 3 bin liralık ilan oldu.

Giresun Bulancak Kovanlık beldesinde yer alan 189 metrekare büyüklüğe sahip fındık bahçesi 3 bin liralık fiyat ile satışa sunuldu. İlk teklif ise 3 bin 400 TL olarak verildi.

Ziraat Bankası satılık arsa ilanlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ...

VAKIFBANK SATILIK ARSA İLANLARI: 15 BİN LİRAYA TARLA, 200 BİN LİRAYA SATILIK ÇİFTLİK

Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden satışa sunulan ilanlar kapsamında en düşük fiyatlı tarla ilanı 15 bin lira olarak yer aldı. Karaman Ermenek Katranlı ilçesinde yer alan bahçe nitelikli icradan satılık tarla için talep edilen başlangıç fiyatı 15 bin lira oldu.

Vakıfban satılık arsa ilanlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ...

HALKBANK SATILIK GAYRİMENKULLER: 27 BİN LİRAYA SATILIK ARSA FIRSAT İLANI!

Son dönemde verdiği faizsiz kredi destekleri ile adından söz ettiren Halkbank Ekim ayı satılık ucuz arsa ilanları ile yine adından söz ettir. Banka tarafından yayımlanan icradan satılık arsa ilanları arasında en düşük fiyatlı olan Ağrı Merkez'de yer alan arsa için talep edilen 27 bin lira oldu.

Halkbank satılık arsa ilanları için TIKLAYINIZ...

İCRADAN, BANKADAN SATILIK ARSA NASIL ALINIR?

İcradan satılık arsa almak isteyen kişiler için kamu bankaları satışlarını kendi resmi internet siteleri üzerinden yapmakta olup her bankanın satış sitesi haberin altında yer alan linklere eklenmiştir. Bu linki tıklayarak yönergeleri takip edebilir, ucuz arsa yatırımı yapmak için satışa sunulan kupon arsa satış ilanları ile hayalinizdeki yatırıma hemen kavuşabilirsiniz.

Bankadan satılık tarlalar çok daha düşük fiyatlarla yatırım yapılmasına olanak sağlarken aynı zamanda bankalar bu gayrimenkullerin satışları için arsa kredisi vererek 120 ay vadeli taksitle ödeme imkanı da sunmaktadır.

Emlak Haberleri Haberleri