DHMİ'den havalimanında kiralık büfe, tatlı dükkanı, parfümeri, kafeterya ilanı

Gaziantep Havalimanı terminal binasında yer alan bazı taşınmazların kiralanması için ihale düzenlenecek. DHMİ tarafından düzenlenecek ihale için çeşitli vasıflarda dükkanlar bulunuyor.

Emlak365.com - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Gaziantep Havalimanı terminal binasında yer alan ticari mülklerin kiralanması için ihale duyurusu yayımladı. 12 adet taşınmasın kiralanacağı duyuru ile farklı vasıflarda yer alan işyerleri için belirli süreliğine sözleşme imzalanacak.

DHMİ'DEN GAZİANTEP HAVALİMANINDA KİRALIK DÜKKANLAR

Kurum yayımladığı duyurusunda; aylık 60.000 TL bedelle büfe, aylık 40.000 TL bedelle büfe, aylık 30.000 TL ve 100.000 TL bedelle kafeterya, 40.000 TL bedelle hediyelik eşya, 30.000 TL bedelle yöresel ürünler dükkanı, 200.000 TL bedelle tatlı dükkanı, 45.000 TL bedelle kozmetik, 40.000 TL bedelle ise kuruyemiş, 180.000 TL bedelle restoran ve 70.000 TL bedelle rent a car dükkanı kiralanacağını duyurdu. Bu bedeller üzerinden ihale düzenleyecek olan DHMİ Genel Müdürlüğü en yüksek fiyat teklifi verene dükkanları kiralayacak.

Gaziantep'te havalimanında yer alan dükkanlar için Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne başvuru yapacaklar için son tarih 10 Mayıs ve 11 Mayıs olarak duyuruldu.

Kurum büfe, kafeterya, hediyelik eşya satış mahalli, yöresel ürünler satış mahalleri için 10 Mayıs, tatlı satış, kuruyemiş satış, parfümeri ve kozmetik satış, restoran ve rent a car mahalleri için ise 11 Mayıs saat 09.00 tarihine kadar başvuruların yapılması gerektiğini açıkladı. Bu tarihlere kadar yapılacak başvuruların ardından vatandaşlar açık artırmaya katılıp tekliflerini sunacaklar.

Başvuruda bulunacak olan vatandaşlar tüm işlemleri Gaziantep Havalimanı Başmüdürlüğüne yapacaklar.

Başvuru işlemlerinin nasıl yapılacağına ilişkin tüm detaylar ihale şartnamesinde yer alıyor. Kurum şartnamenin nasıl temin edileceğine ilişkin "Söz konusu mahallere ait sözleşme taslakları ve ihale şartnameleri DHMİ Genel Müdürlüğü Pazarlama ve Ticaret Dairesi Başkanlığı ile Gaziantep Havalimanı Başmüdürlüğünden beher hacim için KDV dâhil 250.-TL (İkiyüzelliTL) karşılığında temin edilebilir." açıklamasında bulundu.

Emlak Haberleri Haberleri