Dolarını Altınını Bozduranlar Bu Fırsat Bir Daha Gelmez! Konut İmarlı Devlet Arsaları Kapanın Elinde Kalıyor

Konut imarlı devlet arsaları için satış ilanı yayımlandı. 21 25 Mart Pazartesi Cuma tarihleri arasında başvuru yapılabilecek olan arsa satış duyuruları, fiyat listeleri ile birlikte kamuya ilan edildi

Kamu kurumların satışa çıkardığı arsa ve arazi ilanları vatandaşların ilgisini çekiyor. İhale ile yapılan satışlar ve çoğu zaman ilk teklif fiyatına satılan arsalar, çok uygun koşullarda toprak yatırımı anlamına geliyor. Kamu kurumlarından satışa çıkarılan arsalardan almak isteyenler için güncel listeleri emlak365.com olarak sizlerle paylaşıyoruz.

21 - 25 MART PAZARTESİ CUMA KONUT İMARLI HAZİNE ARSASI SATIŞ İLANLARI

Konut imarlı arsa satışları ilanları 20.000 TL'den başlayan fiyatlarla listelerde. En düşük fiyat olan bu ilanlara dair tablo aşağıda yer alırken bu ilanların dışında kurumların satışa çıkardığı milyon TL'lik ilanlarda bulunuyor.

Arsa yatırımı planı olanların mutlaka incelemesi gereken ilanlarda çok sayıda kurum için satış yapılacağı da bildirildi. Bu şehirlerin neler olduğu, başvuruların nasıl yapılacağı ve diğer tüm detaylar haberimizde.

En Ucuz Konut İmarlı Arsa Satışı

Güncel satış listelerine bakıldığında en ucuz imarlı arsa satışı Isparta'da. Isparta İl Özel İdaresi tarafından yayımlanan ve Isparta Sütçüler Ayvalıpınar Köyü Kuz Mahallesi mevkinde bulunan arsalar için belediye başkanlığı 20.000 TL'den başlayan fiyatlar belirledi. Arsaların büyüklükleri ise 500 m2 ile 745 m2 arasında değişiyor. Örneğin 588 m2 arsa 20.000 TL'ye, 688 m2 arsa ise 25.000 TL'ye satılacak. Duyuruda yer alan diğer ilanlar tablodaki gibi.

DİĞER KONUT İMARLI ARSA SATIŞ İLANLARI

Listede yer alan diğer ilanlara bakıldığında ise fiyatların çok daha yukarı seviyelere ulaştığı görülüyor. Demre Belediyesi, Tekirdağ Saray İlçesi, Torbalı Beleditesi, Kocasinan Belediyesinin ilanlarında bildirilen fiyatları tablo halinde aktarıyoruz.

Antalya Konut İmarlı Devlet Arazisi Satış İlanı

Tekirdağ Konut İmarlı Devlet Arazisi Satış İlanı

İzmir Konut İmarlı Devlet Arazisi Satış İlanı

Kayseri Konut İmarlı Devlet Arazisi Satış İlanı

DEVLETTEN KONUT İMARLI ARSA NASIL ALINACAK?

Devlet kurumlarının konut imarlı arsa satış duyuruları ile ilgilenen vatandaşlar başvurularını ilan sahibi kuruma yapacaklar. Kurumlar resmi sitelerinde yada basın ilan kurumu (ilan gov tr) adresinde ön bilgilendirme formlarını yayımlarlar. Bu formlarda tüm detaylar, ihale tarihi ve başvuru evrakları bildirilir. Başvuruda bulunacak olanlar talep edilen başvuru evraklarını toplar, başvuru ücretini öder ve ihaleye katılım hakkı elde eder.

Emlak Haberleri Haberleri