Dünya Kupasına Türkiye İmzası: Türk Müteahhitlerden Katar Çıkarması!

Körfez ülkeleri tarafından düzenlenen en büyük gayrimenkul yatırım fuarı olarak kabul edilen Cityscape Katar’a Türk müteahhitler çıkarma yaptı.

Bu sene düzenlenecek olan Dünya Kupası organizasyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanan Katar, Körfez ülkelerinin en büyük ve önemli gayrimenkul fuarı Cityscape Katar ile göz doldurdu. Bu sene Türkiye bir ilke imza attı ve düzenlenen emlak fuarına milli katılım gerçekleştirdi.

Önceki gün Katar'ın başkenti olan Doha'da kapıları ziyaretçilerine açan fuarda Türkiye bu sene tam 14 firma ile katılım göstererek büyük bir rekora imza attı. Fuarda milli katılım kararı alan İstanbul Ticaret Odası ile tam 14 firma katılım gösterirken 3 Türk firması ise bağımsız olarak stand açmayı tercih etti.

TÜRK MÜTEAHHİTLER KATAR ÇIKARMASI İLE GÖZ DOLDURDU!

Bu sene Doha'da düzenlenen Cityscape Katar organizasyonu için farklı ülkelerden 100 firma katılım gösterirken bunlardan 14 tanesini Türkiye milli katılım komitesi oluşturdu. Düzenlenen fuar hakkında açıklamalarda bulunan İTO Başkanı Şekib Avdagiç “Kasımda başlayacak FIFA Dünya Kupası da Katar’a önemli bir ticari hareketlilik getirecek. Girişimcilerimizin bu fırsatlardan yararlanması sağlamak, ihracatımıza gayrimenkul sektörünün katkısını artırmak için çalışıyoruz” diyerek organizasyona çok önem verdiklerini dile getirdi.

Aynı zamanda Katar'ın bu sene düzenleyeceği tek emlak gayrimenkul fuarı olması ile de dikkat çeken organizasyon yoğun ziyaretçi ilgili ile dikkat çekerken bu sene fuarı 45 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Yurtdışında Türk müteahhitlerin başarıları ile adından söz ettirdiğini belirten Avgadiç, bunun da Türkiye'ye olan ilgiyi arttırdığını dile getirdi.

Emlak Haberleri Haberleri