Dünyanın En Zengin Adamı Jeff Bezoss Rüya Ev İnşa Etmek İçin 96 Milyon Dolarlık Emlak Yatırımı Yaptı!

Dünyanın en zengin insanı olan ve corana virüsü krizinde servetini katlamaya devam eden Jeff Bezos yeni bir emlak yatırımı ile gündemde.

Dünyanın en zengin insanı olan ve corana virüsü krizinde servetini katlamaya devam eden Jeff Bezos yeni bir emlak yatırımı ile gündemde. Dünya tarihinde 140 milyar dolar servet barajını ilk aşan kişi olan Bezoss 16 milyon dolar ödeyerek New York rüya ev inşa etmek için düğmeye bastı ve oturduğu dairenin altında bulunan daireyi de satın aldı. Rüya ev inşa edecek zengin iş adamı daha önce de çok sayıda emlak yatırımına imza atmıştı.

Korana virüsü krizi döneminde patlayan internet alışverişi sayesinde kişisel servetini katlamaya devam eden dünyanın en zengin insanı Jeff Bezoss kazandığı paraları gayrimenkul yatırımı için kullanmaya devam ediyor.



JEFF BEZOS RÜYA EV HAYALİ İÇİN 16 MİLYON DOLAR ÖDEDİ!



Daha önce de çok sayıda ünlü tarafından tercih edilen rüya ev konsepti farklı dairelerin satın alınarak bir araya getirilmesi ile oluşturuluyor.



Yani aynı binada ve hizada yer alan daireler (altlı üstlü birbirine komşu olan evler) satın alınıyor ve mimar aracılığı ile yapılan düzenlemeler ile tek bir daire haline getiriliyor.



Zaten geniş olan daireler bir araya getirilerek çok daha büyük yeni yaşam alanlar oluşturulmuş oluyor. New York'ta satın aldığı apartman dairesinin altında bir daire daha alan Jeff Bezoss yeni evi için tam 16 milyon dolar yani Türk parası ile 110 milyon lira ödeyerek büyük bir emlak yatırımı daha yaptı.



80 MİLYON DOLARA İKİ DAİRE VE BİR ÇATI KATI SATIN ALMIŞTI



Hatırlanacağı üzere Bezoss daha önce de Amerika'da emlak piyasasının en pahalı olduğu yerler arasında yer alan Manhattan'da daha önce 1912 yılında Gotik mimariyle yapılan ve sonradan yenilenen, Madison Square Garden 'da bulunan bir binada bir çatı katı ve 2 daire satın almıştı.



Bu daireler için 80 milyon dolar ödeyen ünlü isim aynı apartmanda sahibi olduğu dairenin bir alt katını aldı. Böylelikle rüya evi için Bezoss şimdiye kadar 96 milyon dolar ödeme yapmış oldu.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri