Düşük Faizli Konut Kredisi Desteği İle Kelepir Konut Satışı! Vakıfbank Bu Evleri 108 Bin TL'ye, 121 Bin TL'ye Satıyor!

Ev satın almak için fiyat araştırması yapanlara bankalar özel fırsatlar sunuyorlar. Hem konut kredisi desteği veren hem de ucuza konut satan Vakıfbank 200 Bin TL altı fiyatla konut satıyor.

Türkiye'de ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara son dönemlerde oldukça uygun imkanlar sağlanabiliyor. Bir yandan düşürülen konut kredisi faizleri diğer taraftan ise bankaların uygun fiyatlarla satışa çıkardığı evler oldukça büyük bir fırsat oluyor. Vakıfbank da konut sahibi olup kiradan kurtulmak isteyenlere dair kaçırılmayacak fırsatları duyurdu. Peki Vakıfbank'tan düşük fiyatlarla konut nasıl alınır? Vakıfbank konut kredisi desteği ile ev satışını hangi şehirlerde yapıyor?

VAKIFBANK'TAN EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE KONUT KREDİSİ DESTEĞİ

Vakıfbank ev sahibi olmak isteyen müşterilerine oldukça düşük faizlerle konut kredisi desteği veriyor. Bu kredi desteğinden yararlananlar kendilerine sunulan imkan ile ev sahibi oluyorlar. Konut satın alacak finansmana ihtiyaç duyanlar Vakıfbank'a başvurarak 120 ay vadeli konut kredisi çekebiliyorlar. Üstelik bu konut kredisi için müşterilerden yüksek faiz maliyetleri de talep edilmiyor.

VAKIFBANK İKİNCİ EL KONUT SATIŞI YAPIYOR

Vakıfbank kullandırdığı kredilerin sorunlu krediye dönüşmesi durumunda mülkiyetlerini aldığı konutları satışa çıkarıyor. Bu konutlar ikinci el konut olurken vatandaşlara oldukça uygun fiyatlarla satılıyor. Emlak piyasasının ortalama fiyatlarının çok altında olan fiyatlarla satışa çıkarılan konutlar vatandaşlar için adeta yatırım fırsatı sunuyor. Bu fırsatı değerlendirenler uygun maliyetlerle konut yatırımı yapma imkanına sahip oluyorlar.

VAKIFBANK 200 BİN TL ALTI FİYATLARLA KONUT SATIYOR!

Vakıfbank'ın yayınladığı konut satış ilanına göre Kocaeli Kartepe'de 88 metrekare büyüklüğündeki konut satışa çıkarıldı. Bu konut için Vakıfbank 150 Bin TL fiyat belirlediğini duyurdu.

Vakıfbank Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde de 118 metrekarelik bir apartman dairesini satışa çıkardığını duyurdu. Banka satacağını ilan ettiği bu evin fiyatını 195 Bin TL olarak belirledi.

Batman Merkez de Vakıfbank'ın konut satışı yaptığı merkezlerden birisi oldu. 63 metrekare büyüklüğündeki konut için Vakıfbank 170 Bin TL değer biçti.

Muş Merkez'de bulunan 104 metrekarelik konut da Vakıfbank tarafından satışa çıkarıldı. Bu ev için Vakıfbank kapıyı 121 Bin TL'den açıyor.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Vakıfbank konut satış duyurusu yaptı. 100 metrekarelik apartman dairesi için 200 Bin TL fiyat belirlendi.

Mardin Kızıltepe'de Vakıfbank 128 metrekarelik apartman dairesini satışa çıkardı. Bu konut için banka 108 Bin TL fiyat belirledi.

Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri