Ekim Ayı İnşaat Demiri Fiyat Listesi Belli Oldu! 1 Ton Kalın Ve İnce İnşaat Demiri Kaç TL'ye Satılıyor?

Dolar kurundaki gelişmeler ve piyasa şartları neticesinden inşaat demiri fiyatlarında yine bir değişiklik meydana geldi. 1 ton kalın ve ince inşaat demiri kaç TL oldu?

İnşaat sektöründe yapı malzemelerinin fiyatlarında meydana gelen yükselişler problem olmaya devam ediyor. Özellikle dolar kuru ve piyasaya göre fiyatlanan inşaat demirinde ciddi fiyat değişimleri yaşanmaya devam ediyor. Ekim ayı inşaat demiri fiyatları araştırılmaya devam edilirken sektörel gelişmelere göre yeni fiyatlamalar belli oldu.

DEMİR PİYASASI DEĞERLENDİRMESİ

İnşaat demiri günlük piyasa analizine göre bugün iç piyasada fabrikalar tarafından 665 dolar ile 680 dolar aralığında satışlar gerçekleşti. Bu fiyatlara bir de KDV eklemesi yapıldığı bildirildi. Fabrikalar çok düşük seviyede talep alırken inşaat sektöründe hareketlilik için fiyatlarda dengelemenin meydana gelmesinin beklendiği belirtildi.

İNŞAAT DEMİRİ FİYATLAERİ YÜKSELİŞ EĞİLİMİNDE

Küresel demir piyasasında fiyatların yükseliş eğiliminde olduğu görülürken bunun iç piyasaya yansımasının olumsuz olacağı ifade edildi. Sektör uzmanlarına göre ihracat kanadında fabrikaların herhangi bir yükü kalmadı ve bundan dolayı da iç piyasaya yönelik üretimlere başlanacak. Ancak taleplerin çok cılız olmasından dolayı fiyatların yükselmesine kesin gözüyle bakılıyor. İlerleyen günlerde inşaat demiri fiyatlarında bir yükseliş hareketinin gerçekleşmesi sektör uzmanlarında uzak bir ihtimal olarak değerlendirilmiyor.

İNŞAAT DEMİRİ FİYATLARI İLDEN İLE DEĞİŞİYOR

İnşaat demiri satın almak isteyenler hemen hemen her şehirde farklı bir fiyatla karşılaşıyorlar. Bundan dolayı da fiyat araştırması yapmak oldukça zor bir hale geliyor. Ancak demir üretimi yapılan bazı şehirlerin standart fiyatları üzerinden fiyat araştırması yapılabiliyor. Nakliye masrafları da eklenince bazı şehirlerde daha yüksek fiyatlar olabiliyor.

1 TON KALIN VE İNCE İNŞAAT DEMİRİ KAÇ TL?

ANKARA İNŞAAT DEMİRİ FİYATLARI

1 Ton İnce İnşaat Demiri: 7.300 TL
1 Ton Kalın İnşaat Demiri: 7.150 TL

İSTANBUL İNŞAAT DEMİRİ FİYATLARI

1 Ton İnce İnşaat Demiri: 7.220 TL
1 Ton Kalın İnşaat Demiri: 7.140 TL

KARABÜK İNŞAAT DEMİRİ FİYATLARI

1 Ton İnce İnşaat Demiri: 7.200 TL
1 Ton Kalın İnşaat Demiri: 7.050 TL

GEBZE İNŞAAT DEMİRİ FİYATLARI

1 Ton İnce İnşaat Demiri: 7.180 TL
1 Ton Kalın İnşaat Demiri: 7.080 TL

İSKENDERUN İNŞAAT DEMİRİ FİYATLARI

1 Ton İnce İnşaat Demiri: 7.180 TL
1 Ton Kalın İnşaat Demiri: 7.100 TL

İZMİR İNŞAAT DEMİRİ FİYATLARI

1 Ton İnce İnşaat Demiri: 7.185 TL
1 Ton Kalın İnşaat Demiri: 7.100 TL

SAMSUN İNŞAAT DEMİRİ FİYATLARI

1 Ton İnce İnşaat Demiri: 7.250 TL
1 Ton Kalın İnşaat Demiri: 7.150 TL

TEKİRDAĞ İNŞAAT DEMİRİ FİYATLARI

1 Ton İnce İnşaat Demiri: 7.230 TL
1 Ton Kalın İnşaat Demiri: 7.150 TL

Emlak Haberleri Haberleri