Ekose Desenleri İle Kombin Yapma Sanatı

Zamansız desenlerden biri olan ekose bu sezonun en çok kullanılan trendlerinden biri oldu. Yüksek modadan hazır giyim markalarına, sokak stilinden defilel

Zamansız desenlerden biri olan ekose bu sezonun en çok kullanılan trendlerinden biri oldu. Yüksek modadan hazır giyim markalarına, sokak stilinden defilel

Zamansız desenlerden biri olan ekose bu sezonun en çok kullanılan trendlerinden biri oldu. Yüksek modadan hazır giyim markalarına, sokak stilinden defilelere kadar her herde karşımıza çıkan ekose modası 2017 yılından bu yana etkisini yitirmeden devam ediyor. Peki ekose desenlerini giymenin incelikleri nelerdir? İşte nasıl giyilir: sezonun hit ekose desenleri!



1. Ekose Ceket



Herkesin dolabında olan ekose ceketler doğru parçalarla giyildiğinde maskülen ve şık duran bir kombin yaratmak mümkün. Ekose ceketlerinizi, basit bir tişört ve jean ile birlikte giyip spor-şık bir görüntü yakalayabilirsiniz.

Daha smart bir görüntü için tişört yerine gömlek tercih edebilirsiniz.



2. Ekose Pantolon



Almak istiyorum fakat nasıl giyeceğimi bilemiyorum, diye düşündüren, giymeye pek alışık olmadığımız ancak her yerde gördüğümüz ekose pantolonlar için risk almanın tam sırası! Siyah beyaz ekose pantolon kombinleri deneyebileceğiz en garanti alternatiflerden biri. Ekose pantolonu geriye kalan tüm parçaları sakinleştirerek, düz bir tişört ve ya beyaz bir gömlekle giyebilirsiniz. Sneakerlarla daha spor, topuklu ayakkabılarla daha elegan bir kombin yapabilirsiniz.





3. Desenleri Karıştır



Ekosenin yanında hayvan desenleri ve çiçekli desenler sezona damgasını vuran desenlerdi. Sezondaki bir diğer trend olan “desenleri karıştırma”’yı stilinize uyarlamak için ekose parçalarınızı bu desenlerle giyebilirsiniz. Sokak modasında ve moda haftalarında ikonların sık sık kulandığı bu trend için belli bir kural yok. Biraz risk alıp karışık desenlerle birlikte ekose kombinleri yaratarak moda bloggerları gibi görünmek elinizde. Ekose etekleri ve ya pantolonları çiçekli gömleklerle kullanmak en basit alternatiflerden biri. Ya da en baştaki ekose ceket kombinine leopar, zebra desenli bir aksesuar ekleyerek trendin sağlam bir temsilcisi olabilirsiniz.





4. Takım Elbise



Takım ceket-pantolonlar günlük yaşama dahil oldu. Spor ayakkabınızı giyip çıkabileceğiniz bir eşofman takımı gibi taşıyabileceğiniz seçeneklerine kadar trend haline geldi. Takımlarınızı ekose deseninde tercih ederek sezonun iki trendini en iyi şekilde birleştirebilirsiniz.





5. Ekose Aksesuar



Ekose trend olduğu için baştan aşağı ekoselere bürünmenize gerek yok. Tek bir aksesuarla ekoseyi kombininize uyarlamanız bile trend için yeterli bir çaba… Geleneksel tartan deseni bir çanta, ayakkabı, fular ve ya ekose desenli bir denizci şapkası ile sıradan herhangi bir kombinize doku ve renk katabilirsiz.

Emlak Haberleri Haberleri