Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul Çılgın Değil, Çıldırmış Birilerinin Yaptığı Bir Proje!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul projesi hakkında önemli açıklamalar yapmaya devam ederken proje iptal edilene kadar çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul projesi hakkında önemli açıklamalar yapmaya devam ederken proje iptal edilene kadar çalışmalarına devam edeceğini söyledi. Kanal İstanbul projesi hakkında söylemlerini sertleştiren Başkan İmamoğlu Kanal İstanbul'u bir kere daha ihanet projesi olarak nitelendirirken bu projeyi hazırlayan kişileri çıldırmış olarak niteleyerek çok konuşulacak bir çıkışa imza attı.

Kanal İstanbul projesi ile muhalefet ile iktidar arasındaki gerilimin dozunu her geçen gün biraz daha arttırmaya devam ederken yapılan eleştirilerin dozu da artıyor.



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul projesinin yapılması durumunda en çok etkilenecek olan iki bölge olarak öne çıkan Yeniköy ve Karaburun bölgelerinde incelemelerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.



KANAL İSTANBUL ÇILDIRMIŞ BİRİLERİNİN YAPTIĞI PROJEDİR!



Karaburun ve Yeniköy'de vatandaşlarla bir araya gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul projesi hakkında eleştirilerde bulunarak "Bu işi destekleyen ve bu işe, 'Mutlaka olsun' diyen, iktidar adına bir avuç insan. Ne için istediklerini anlayabilmiş değilim. Buradan bir hemşehrim 'Rant, para, para' dedi.



Devleti yöneten insan, milletinin cebine girecek parayı düşünür. Hem nitelikli olacak hem ahlaklı olacak hem kalıcı olacak hem de helal olacak. Yani bu çılgın değil, çıldırmış birilerinin yaptığı bir proje. Başka adı yok bunun" diyerek çok konuşulacak bir çıkışa imza attı.



KANAL İSTANBUL PROJESİ 19 KÖYÜ YIKIP GEÇECEK!



Başkan İmamoğlu Kanal İstanbul projesinin yapılması durumunda tam 19 köyün yok olacağını belirterek Kanal İstanbul projesine sadece 1 avuç insanın destek verdiğini geri kalan herkesin ise projenin karşısında olduğunu iddia ederek bu projenin iptal edildiğinin açıklanacağı tarihe kadar çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.



İstanbul'un en önemli sorununun deprem olduğunu belirten Ekrem İmamoğlu insanların işsiz olduğunu ve yoksulluk çektiğini belirterek Kanal İstanbul projesinin şu anda gündemde olmasının dahi büyük bir hata olduğunu savundu.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri