Ekrem İmamoğlu'ndan Yeni Ulaştırma Bakanına Hastane Yolu için Teşekkür

Ulaştırma Bakanlığı görevine yeni gelen Adil Karaismailoğlu ilk olarak İstanbul'da yapımı durdurulan şehir hastanesi yolu için adım atmıştı.

Ulaştırma Bakanlığı görevine yeni gelen Adil Karaismailoğlu ilk olarak İstanbul'da yapımı durdurulan şehir hastanesi yolu için adım atmıştı. Bakan yolun bakanlık tarafından tamamlanacağını duyurdu. Bu açıklamanın ardından ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan konuya dair değerlendirme geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Ulaştırma Bakanı olarak atanana Adil Karaismailoğlu ilk projesi olarak Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol bağlantılarına dair adım atmıştı.



Bakan Karaismailoğlu açıklamalarında bu bağlantı yollarının Ulaştırma Bakanlığı'nca yapılacağını açıkladı. Bu açıklamaların ardından ise İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hem Bakan Adil Karaismailoğlu'na teşekkür etti hemde projeye dair bilgiler verdi.



EKREM İMAMOĞLU'NDAN ULAŞTIRMA BAKANI KARAİSMAİLOĞLU'NA TEŞEKKÜR



Ekrem İmamoğlu konuşmasında bu proje için Kasım ayında yapılan görüşmeler hakkında bilgi verdi. Kasım ayı sonunda İstanbul Valisi ile bir görüşme yaptıklarını açıklayan Ekrem İmamoğlu bu konunun çözümü için görüşmeler yapıldığını söyledi. Kendisinin kaynak yetersizliği nedeniyle bu projenin belediye tarafından devam etmesinin zor olduğunu ifade ettiğini söyleyen Ekrem İmamoğlu, inşaatın bir yıla yakın bir süredir durduğunu aktardı.



Bu kapsamda Vali ile birlikte bu projenin çözümü için bakanlık tarafından devam edilmesi konusunda görüş birliğine varıldığını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kasım ayından Nisan ayına kadar konuya dair adım atılmadığını söyledi. Yeni bakan tarafından yapılan açıklamaya değinen Ekrem İmamoğlu şu ifadeleri kullandı.



"Öncelikle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'mıza, Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yolunun eksik kalan kısmını yapma kararı aldığı için teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi yarım kalan yolun yapılması konusunda, göreve geldikten kısa süre sonra girişimlere başladık. Dün yapılan açıklamayla, bakanlığımız süreci yürüteceğini belirtti. Bu da mutluluk verici. Umarım kısa zamanda İstanbulluların hizmetine bu yol girer."



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri