Elazığ Belediyesi 35 Adet Arsayı Açık Teklif Usulü İhaleyle Satışa Çıkardı

Elazığ Belediyesi tarafından bugün yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan 35 adet arsa satışa çıkarıldı.

Elazığ Belediyesi tarafından bugün yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan 35 adet arsa satışa çıkarıldı. 35 arsanın satışı için 6 Ağustos'ta ihale gerçekleştirilecek ve bu ihalede Açık Teklif Usulü uygulanacak.

Elazığ Belediyesi tarafından bugün yayımlanan ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan 35 adet arsa satışa sunuldu. İhaleyle satılacak olan arsalar için ihale tarihi olarak 6 Ağustos 2020 açıklandı. İhale Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek ve açık teklif usulü uygulanacak.



İHALE ŞARTNAMESİ NEREDEN ALINACAK?



İhaleye katılmak isteyecek olan gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini mesai saatleri içerisinde Elazığ Belediyesi Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü Kiralama Servisi'nde görebilecekler. İhaleye katılacak olanlar ise ihale şartnamesini aynı yerden 100 TL karşılığında alabilecekler.



MUHAMMEN BEDELLER AÇIKLANDI



Satışa sunulan 35 adet arsa için muhammen bedeller de belirlendi. Yayımlanan ilana göre en düşük muhammen bedel 103.000 TL olurken en yüksek muhammen bedel ise 6.319.000 TL oldu.



ÖDEMELER PEŞİN YAPILACAK



İhaleye katılacak olan gerçek ve tüzel kişiler muhammen bedel üzerinde tekliflerde bulunacaklar. En yüksek teklifi verenler arsaların yeni sahipleri olacak. İhale sonucunda belirlenen tutar ihaleyi kazananlar tarafından peşin olarak ödenecek.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri