Elde Kalmasın Diye İndirime İndirim Yaptılar! Anahtar Teslim Fiyatıyla Taksitli Prefabrik Evler

Bahar dönemi öncesinde elde olan anahtar teslim fiyatları ile prefabrik evlerde indirim yapıldı. İndirimli fiyatlardan bir indirim daha yapılan evlerde oluşan son rakamlar m2 fiyat tabloları haberimiz

Prefabrik ev aramaları yeniden gündemde. Bahar dönemi olması nedeniyle vatandaşlar kendi arsalarına arazilerine ev yapmanın peşindeler. En düşük maliyetle en uygun evi almak veya yapmak isteyenler için ilk tercihlerden birisi prefabrik evler.

İLK TERCİHLER PREFABRİK EVLER! İŞTE NEDENLERİ

Vatandaşların prefabrik ev tercihleri geçmiş dönemde bu kadar ön planda değildi. Pandemi sürecinde yaşanan kapanmalar vatandaşları kendi bahçeli müstakil evlerine yönlendirdi. Bu dönemde çok sayıda vatandaş birçok avantajı olması nedeniyle prefabrik evlere ilgi gösterdi. Prefabrik evlerde oluşan yoğun ilginin ise birden fazla nedeni bulunuyor.

Prefabrik evlerde vatandaşları çeken en önemli nokta fiyatlar. Pandemi sürecinden önce çok daha uygun olan prefabrik evler son dönemlerde zamlanmış olsalar da halen standart bir ev maliyetine göre çok saha uygun konumda. Öyle ki 65.000 TL'ye prefabrik ev almak mümkün.

Tek avantajı fiyatı olmayan prefabrik evlerde, vatandaşlar hızlı kurulum ve hemen anahtar teslim olmasını da seviyorlar. Bunun dışında istenilen modelde, görünümde, büyüklükte yapılan prefabrik evlerde fiyatlar kişiye özel şekilleniyor. Müşterilerin tercihleri ödenecek olan rakamları belirliyor.

2+1, 3+1, 4+1 PREFABRİK EV KURULUMU İÇİN NE KADAR ÖDENİR?

Prefabrik ev almak isteyenler için bahar döneminde bir indirim kampanyası bu günlerde başladı. Firmalar ellerinde olan malzemelerden inşa edilecek olan prefabrik evler için çok daha uygun fiyatlar açıklandı.

Sahibinden Satılık Prefabrik Ev Fiyatlarını İnceleyin

Yukarıda yer alan ilanlar ve fiyatlar sahibinden sitesinden alınmıştır ve bilgi amacıyla paylaşılmıştır. Listede yer alan fiyatlar firmalar yada kişilerin belirlediği fiyat listeleri olup değişkenlik gösterebilir. Vatandaşların ilanları yayımlayan firmalarla iletişime geçmeleri fiyat almaları ve alışveriş yapacakları firmalara dair tüm ayrıntıları güvenlik konusu nedeniyle çok iyi araştırmaları gerekmektedir.

DAHA UCUZ FİYATLARLA PREFABRİK EV ALMAK MÜMKÜN

Listede fiyat model ve m2 bilgileri olan prefabrik evler sıfır konutlar için geçerlidir. Eğer daha düşük fiyatlarda prefabrik ev aranıyorsa kullanılmış ikinci el evlerde sahipleri tarafından satılıyor. İnternet üzerinden satılık ikinci el prefabrik ev ilanları bulunabilir. Kullanıma göre değişen fiyat listelerinde, evin son hali, kullanım durumu, büyüklüğü ve bulunduğu konum gibi bilgiler fiyat belirlenmesinde etmendir.

Emlak Haberleri Haberleri