Emlak Katılım 3. Yılında 78'inci Şubesini Açtı! Şube Ağını Günden Güne Genişletiyor

Faaliyetlerine yeniden başlayan Emlak Katılım bankası, 3. yılında 78'nci şubesini açarak şube ağını ve müşteri ağını genişletmeyi sürdürüyor.

Emlak Katılım bankası Türkiye'deki kitlesini artırmaya devam ediyor. İstanbul'da 34'üncü şubesini Şirinevler ilçesinde açarak ağını genişleten Emlak Katılım, Türkiye'de toplamda 78 şubeye ulaştı.

EMLAK KATILIM 78'İNCİ ŞUBESİNİ AÇTI

Emlak Katılım tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, Emlak Katılım'ın Hazine ve Maliyet Bakanlığı tarafından başlatılan Çeyrek Hesap ürününü müşterilere sunan ilk banka olduğu, 1 Mart tarihinde başlayan bu uygulama il müşterilerin birikimlerini güvence altına alabildiği belirtildi.

15 Mart'ta devreye alınan Kazandıran Çeyrek Hesap ile de müşterilerin hem birikimlerini güvence altına aldığı hem de kâr payı kazancı elde edebildiği bilgisine yer verilirken, söz konusu müşterilerin Darphane tarafından üretilen çeyrek, yarım, tam, iki buçukluk ve beşlik cumhuriyet altın türünde adet ve üretim yılı fark etmeden birikimlerini Emlak Katılım şubelerine götürerek hesaplarını açabilecekleri ifade edildi.

Bu hesap ile vatandaşların birikimlerinin koruma altına alındığı, çalınma ve kaybolma riskleri ile kasa kiralama ve sigortalama maliyetlerinin ortadan kalktığı bilgisi hatırlatıldı.

EMLAK KATILIM ALTIN HESABI İLE RİSKLERDEN KORUYACAK!

T.C Merkez Bankası ile Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı yeni kur korumalı TL mevduat hesabı sistemi ile de kur artışında meydana gelebilecek gelir kayıpları koruma altına alınıyor. Emlak Katılım Bankası tarafından bu kapsamda geliştirilen ' Kur Korumalı TL Katılma Hesabı ' , ' Dövizden TL'ye Kur Korumalı Katılma Hesabı ' ve ' Altından TL'ye Kur Korumalı Katılma Hesabı ' ile müşterilerin birikimlerindeki tüm riskler ortadan kaldırılarak tüm kâr payından faydalanması sağlanıyor.

Emlak Katılım tarafından oluşturulan yatırım araçlarından biri olan Birlikte Konut Finansmanı ile de yatırım amacıyla ev sahibi olmak isteyen veya ev alma imkanı olmayan tüketiciler için tasarlanan bir konut finansman türü sunuluyor. Müşteriler, söz konusu konut finansmanını istedikleri tapu hissesi oranında ayrı ayrı kullanarak konutu müşterek tapulu olarak satın alabiliyor.

Tüm bu yenilikleri müşterilerine sunan banka, Türkiye genelinde 78'inci şubesini açarak hem şube ağını hem de müşteri ağını genişletiyor.

Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri