Emlak Katılım Bankası Devreye Girdiği Anda Ev Fiyatları Yüzde 60 Ucuzlayacak!

Tekrar faaliyete geçirilen Emlak Katılım Bankası için çalışmalar sürerken bankanın konut fiyatlarını düşürecek 2 proje üzerinde çalıştığı belirtiliyor.

Tekrar faaliyete geçirilen Emlak Katılım Bankası için çalışmalar sürerken bankanın konut fiyatlarını düşürecek 2 proje üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Bu sayede konut fiyatları yüzde 60 ucuzlayabilir!

Düşen konut kredisi faiz oranları sonrasında ev satışları yeniden hareketlenirken yaşanan bu hareketlilik konut fiyatlarına zam olarak yansıdı.



Konut Fiyatları Düşecek Mi?



Ev almak isteyen kişiler konut fiyatlarının düşmesini beklerken bu konuda Emlak Katılım Bankası tarafından da yapılan çalışmalar olduğu belirtiliyor



Emlak Katılım Bankası Başkanı Deniz Aksu konut finansman paketlerinin yanı sıra inşaat sektörü içinde projeler üzerinde çalıştıklarını belirtmişti.



Aksu yapmış olduğu açıklamasında Emlak Katılım Bankası tarafından Tedarikçi Zinciri Finansman Sistemi kurulacağını, bu sistem sayesinde inşaat sırasında öngörülemeyen fiyat artışlarını engelleyeceklerini belirtmişti.



Yeni Konutlar Yüzde 60 Ucuza Mal Edilecek!



Bu sistem aynı zamanda inşaatlarda büyük bir maliyete neden olan arsa fiyatlarını da büyük oranda ucuzlatacak. Arsa fiyatlarını ucuzlatacak yeni sistem sayesinde konut fiyatları da düşecek.



Yei sistem ile konut fiyatlarında en az yüzde 60 oranında düşüş yaşanması bekleniyor.



Emlak Katılım Bankası Başkanı Deniz Aksu kurmuş oldukları sistem hakkında yapmış olduğu açıklamasında "Yapılacak birkaç modellemeyle, arsa maliyetinde yüzde 30, pazarlamada yüzde 15, tedarikçi sistemiyle de yüzde 20 tasarruf sağlanırsa, vatandaş konutunu yüzde 60 ucuz alabilir" diyerek toplamda yüzde 60 oranında konut fiyatlarına indirim gelebileceğini belirtti.



EMLAK365.COM ÖZEL HABERİDİR, AKTİF LİNK BAĞLANTISI VERİLMEDEN HABERİN BİR BÖLÜMÜ YA DA TAMAMI KOPYALANAMAZ / ALINTILANAMAZ...



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri