Emlak Katılım'da temassız broşür dönemi başlıyor!

Emlak Katılım şubelerinde yeni bir döneme geçerek broşür basmama kararı aldı. Ürün ve hizmetler artık karekod ile erişilebilir olacak.

Emlak Katılım, çevreyi korumak ve sürdürülebilir kullanım sağlamak adına yeni bir çalışma yaparak, şubelerinde ürün ve hizmetlere yönelik broşürleri kağıt olarak basmama kararı aldı. Bankanın müşterileri, şubede iken ilgilendiği ürün ve hizmetlerin detaylarına artık broşürler ile değil, karekod okutarak ulaşabilecek.

Emlak Katılım broşür kullanımını sonlandırıyor

Kağıt kullanımını azaltmayı hedefleyen Emlak Katılım, artık şubelerinde broşür kullanmayacak ve bunun yerine karekod sistemini devreye aldı. Emlak Katılım'dan yapılan açıklamaya göre, çevreci ve sürdürülebilir projeleri destekleyen ve bu doğrultuda ürün ve hizmetler sunan bir banka olma hedefini benimsediklerini belirterek, çevreyi koruma ve sürdürülebilirlik alanında yaptığı çalışmalara bir yenisini eklediğini duyurdu.

Çevre Haftası'nda alınan karar ile şubelerinde ürün ve hizmetlere yönelik broşürleri artık kağıt olarak basmayacak. Banka müşterileri artık bankadayken ilgilendikleri ürün ve hizmetlerin detaylarını karekod kullanarak öğrenebilecekler.

Sıfır Atık Yönetim Sistemini kurarak Sıfır Atık belgesini almaya hak kazanan Emlak Katılım, 2021'de geri dönüşüme gönderilen atık miktarının 22 bin kilogram olduğunu ve ve bu rakamın 2022 yılının ilk çeyreğinde yaklaşık 7 bin kilograma ulaştığı kaydedildi.

Şube ağını genişleten ve bankacılık faaliyetlerine önem veren Emlak Katılım, kağıt israfının önüne geçmek adına dijital broşür dönemini başlatıyor ve artık şubelerde broşür dağıtımı yerine karekod okutarak cep telefonları üzerinden bankanın ürün ve hizmetlerine ulaşabilecekler. Bu hamle ile çevrenin korunması ve sürdürülebilirliğin artırılması hedefleniyor.

Emlak Haberleri Haberleri