Emlak Katılım'ın İstanbul'daki 5. Şubesi Bugün Erenköy'de Açıldı!

Gayrimenkul sektörü başta olmak üzere ekonomik büyümeye ve istihdama katkısı yüksek olan sektörlere finansal çözümler üreten Emlak Katılım'ın İstanbul'daki 5.

Gayrimenkul sektörü başta olmak üzere ekonomik büyümeye ve istihdama katkısı yüksek olan sektörlere finansal çözümler üreten Emlak Katılım'ın İstanbul'daki 5. şubesi bugün Erenköy'de açıldı. Emlak Katılım tarafından yapılan açıklama ile yeni şube ile alakalı olarak kamuoyu bilgilendirildi.

Emlak Katılım'ın Türkiye genelinde şubelerle büyümesine devam ediliyor. 2019 yılında hizmet vermeye başlayan Emlak Katılım yapılan çalışmalarla şube ağını genişletmeye devam ediyor.



EMLAK KATILIM'IN ŞUBE SAYISI ARTIYOR



Başta gayrimenkul sektörü olmak üzere ekonomik büyümeye katkı sunacak ve istihdamı arttıracak farklı sektörlere finansal çözümler üreterek destek Emlak Katılım her geçen gün büyüyor. Şube sayısını arttırmayı hedefleyen Emlak Katılım bugün İstanbul'daki 5. şubesi olan Erenköy şubesini açarak faaliyete geçirdi.



Emlak Katılım tarafından son 3 aylık süreçte Gaziantep, Samsun, Konya ve Rize şubeleri açılmıştı. Bugün açılan Erenköy şubesinin açılmasıyla Emlak Katılım'ın şube sayısı 16'ya yükseldi.



EMLAK KATILIM'IN PORTFÖYÜ GENİŞLİYOR



Emlak Katılım'ın Erenköy şubesinin açılışı münasebetiyle bir açıklama yapan Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Emlak Katılım markasını büyütmeye devam ediyoruz. İstanbul'da bugün 5. şubemizin açılışını gerçekleştirdik. Hizmet portföyümüzü genişletiyoruz. Esnafımızın, KOBİ'lerimizin, iş adamlarımızın gücüneve potansiyellerine inanıyoruz. Başarılı projelere hep birlikte imza atacağız.” dedi.



Öte yandan Emlak Katılım 2020 yılı sonunda şube sayısını 40'a çıkarmayı planlıyor.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri