Emlak Konut Ev Alacaklara Yüzde 10 İndirimli 3 Yıl Taksit Ertelemeli Kampanyasını Duyurdu

Ev alacak olan vatandaşlara duyurulan konut kredisi kampanyalarının ardından yeni bir fırsatta Emlak Konut GYO'dan geldi.

Ev alacak olan vatandaşlara duyurulan konut kredisi kampanyalarının ardından yeni bir fırsatta Emlak Konut GYO'dan geldi. “Hayallerini Erteleme Türkiye” sloganı ile yeni kampanyasını duyuran Emlak Konut GYO ev almak isteyen müşterilerine özel fırsatlar sunuyor.

Ev almak isteyen vatandaşlar için yeni olanaklar bir bir duyurulmaya başlandı.



Kamu bankalarının kredi kampanyasından sonra yeni bir fırsatta Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO tarafından geldi. İşte ev almak isteyen vatandaşlar için sağlanan bu konut fırsatları.



EMLAK KONUT GYO'DAN EV ALACAKLAR ÖZEL FIRSATLAR



Emlak Konut GYO tarafından başlatılan konut kampanyası müşterilere 'Hayallerini Erteleme Türkiye' sloganıyla duyuruldu. Söz konusu konut fırsatları ile müşterilere hem özel indirimler hemde ertelemeli taksit ödemesi imkanları sunuluyor. Bu kampanya hem hazır olan konutlar için geçerli olurken hemde yeni inşaasına başlayacak olan projelerde de geçerli olacak. Belli bir süre geçerli olacak yeni konut satış kampanyası İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Konya, Denizli ve Niğde’de yer alan Emlak Konut GYO’nun tüm projelerinde geçerli olacak.



Emlak Konut GYO tarafından başlatılan bu konuş kampanyasına ilişkin detaylar ise Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli'den geldi. Hakan Gedikli “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyası ile müşterilere sunulan indirim ve taksitli ödeme seçeneklerine dair şu bilgileri verdi.



"Kampanyanın detaylarını da şu şekilde özetleyebiliriz; taksit ödemelerine 3.yılda başlayan vatandaşlarımız, yüzde 5 peşinatla ve yüzde 10 indirimle ev sahibi olabiliyor. Örneğin, 500.000 TL değerindeki eve yüzde 10 indirimle, 450.000 TL’ye sahip oluyorlar. Bu indirimli fiyat üzerinden sadece yüzde 5 peşinat, yani 22.500 TL ödeyerek isterlerse hemen evlerine taşınabiliyorlar. Taksit ödemelerine ise üçüncü yılda başlıyorlar. Üçüncü yılın başında yüzde 15’lik yani 67.500 TL ara ödeme yapılıyor ve taksit ödemeleri başlıyor."



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri