Emlak Konut GYO Ortaköy İhalesi 2. Oturum Tarihi Açıklandı!

Türkiye'nin en büyük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketleri arasında yer alan Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2.

Türkiye'nin en büyük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketleri arasında yer alan Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturum tarihini duyurdu.

BEŞİKTAŞ ORTAKÖY ARSA SATIŞI KARŞILIĞI GELİR PAYLAŞIMI İŞİ İHALESİNİN 2. OTURUMU 11 MART'TA!

Borsada işlem gören şirketler arasında yer alması nedeni ile Kamuyu Aydınlatma Platformu KAP üzerinden açıklama yayımlaması zorunlu olan Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklamada "05.03.2021 Cuma günü 1. Oturumu yapılan İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumu 11.03.2021 Perşembe günü saat:14:30'da yapılacaktır" ifadelerine yer verildi.



Hatırlanacağı üzere sahip olduğu lokasyonu ve konumu ile İstanbul'un en değerli arazileri arasında gösterilen İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı ihalesine yoğun ilgi gösterilmişti. 5 Mart 2021 Cuma günü 1. oturumu gerçekleştirilen ihaleye 12 firmadan teklif verilmişti.

11 Mart 2021 Perşembe günü yapılacak olan ikinci oturum ile teklif veren 12 firma arasında yeniden kıyasıya bir rekabet yaşanacak. İkinci oturum ile aralarında Türkiye'nin önemli inşaat şirketleri olarak kabul edilen Kiler GYO, Pasifik İnşaat, Fuzul Yapı, Eston Yapı, Keleşoğlu İnşaat, Sur Yapı, YSE Yapı, İntaya ve Emaar gibi dev markaların yer aldığı çok sayıda firma bir kere daha kozlarını paylaşacak.

Emlak Haberleri Haberleri