Emlak Konut GYO'nun Tarihi Kampanyasına 2 Haftada Rekor Başvuru! Bu Süreçte 6 Milyar Liralık Satış Yapıldı!

Konut kredi faiz oranlarının düşmesinin ardından harekete geçen vatandaş, Emlak Konut GYO tarafından hazırlanan yeni projelerle daha fazla heyecanlandı.

Konut kredi faiz oranlarının düşmesinin ardından harekete geçen vatandaş, Emlak Konut GYO tarafından hazırlanan yeni projelerle daha fazla heyecanlandı. Bu süreçte iki haftada 6 milyar liralık satışın yapıldığı ve bunun bir rekor olduğu belirlendi.

Konut sektörü için verilen destekler her açıdan devam ederken bu süreç içerisinde kamu bankalarının ardından Emlak Konut GYO’da harekete geçti. ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ ismi ile başlatmış olduğu kampanya son derece ilgi gördü. Bunun ardından vatandaşın konut alımını bir süredir ertelemesinin ardından bu durumun vatandaşları harekete geçirdiği belirlendi. satış ofislerinde yapılan satışlar gece yarılarına kadar devam etti.



Son iki haftadır konut satışının gelmiş olduğu miktar dikkat çekerken aynı zamanda sürece destek olmak için yeni projelerin de eklendiği belirlendi. İlk olarak 26 adet proje ile sürece başlandığı belirlenmişti. Projelerde bulunan konutların tamamının satıldığı belirlendi. Şirkete gelen yoğun talebin ardından farklı bölgelerdeki projelerini de kampanya sürecine dahil ettiğini açıkladı.



Emlak Konut GYO Hangi Fırsatları Sunuyor?



Emlak Konut üzerinden hazırlanan projelerle bugün konut alan vatandaşların ödemeye tam 24 ay sonra başlayacakları açıklandı.



Kampanya dahilinde projelerde toplam 10 bin konutun bulunduğu açıklandı. Büyük şehirlerde konutlar 400 bin liradan başlıyor. TÜİK tarafından yapılan değerlendirmelere göre asıl konut rekorunun Haziran ayının sonunda kırılması bekleniyor. Bunun ardından sadece iki haftalık dönemde satış yapılan miktarın ise 6 milyar liraya kadar ulaştığı belirlendi.



Konut sektöründe meydana gelen hareketlilik konut faiz oranlarının düşmesinin yanı sıra emlak Konut tarafından hazırlanan özel projeler ve kampanyalarla birlikte hareketlenmeye başladı. Satışlardan memnun olan şirket aynı zamanda vatandaşlar için yeni projeler hazırlamaya başladı.



emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri