Emlak Konut İndirimli 2 Yıl Ödemesiz Ev Satış Kampanyası! Ödeme Planı

Konut kredisi kampanyalarının yeni başladığı şu günlerde yeni bir konut satış kampanyası duyurulmuştu.

Konut kredisi kampanyalarının yeni başladığı şu günlerde yeni bir konut satış kampanyası duyurulmuştu. Bu kampanya kapsamında vatandaşlara Emlak Konut aracılığıyla indirimli ve 3 yıl ödeme ertelemeli ev satışı yapılacak. Bu kampanyaya ilişkin açıklama ve ev alacak vatandaşların yapacakları ödemelere dair detayları maliyet tablosu ile ele aldık.

2020 yılının yaz döneminde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için çeşitli kredi ve satış kampanyaları gelmeye devam ediyor.



Devlet bankalarının sağladıkları kredi kampanyalarının yanında bir duyuruda Emlak Konut'tan geldi. Emlak Konut yeni başlayan kampanyası ile ev almak isteyen vatandaşlara özel fırsatlar sunuyor.



EMLAK KONUT SATIŞ KAMPANYASI



Emlak Konut tarafından başlatılan kampanyaya ilişkin resmi açıklama Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli'den geldi. Hangi şehirlerde konut satışlarının yapılacağını, müşterilerin ev alımlarında hangi özelliklerden faydalanacaklarını açıklayan Hakan Gedikli bu fırsatları örnek ev satış tablosuyla açıkladı.



Ev Satışı Yapılacak Şehirler



Emlak Konut GYO kampanyası ile müşteriler İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Konya, Denizli ve Niğde’de yer alan Emlak Konut GYO’nun tüm projelerinde ev alabilecekler.



Ödeme Erteleme Taksit Seçenekleri



Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli yeni başlatılan konut kampanyası ile müşterilerin hangi şartlarda ev alabileceklerini de açıkladı. Bu çerçevede tüm detayları açıklayan Hakan Gedikli ödemelerin yüzde 5 peşinatla yapılacağını duyurdu. Yüzde 10 indirimle satılacak konutlar için 3 yıl ödemesiz dönem olanağı da yer alıyor.



Örnek Ödeme Planı Üzerinden Satış Detayları



Sunulan kampanyanın içeriğini örnek ödeme planı ile ele alan Hakan Gedikli, "Örneğin, 500.000 TL değerindeki eve yüzde 10 indirimle, 450.000 TL’ye sahip oluyorlar. Bu indirimli fiyat üzerinden sadece yüzde 5 peşinat, yani 22.500 TL ödeyerek isterlerse hemen evlerine taşınabiliyorlar. Taksit ödemelerine ise üçüncü yılda başlıyorlar. Üçüncü yılın başında yüzde 15’lik yani 67.500 TL ara ödeme yapılıyor ve taksit ödemeleri başlıyor." bilgilerini paylaştı.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri